Gölbaşı Belediyesi’nden Kadınlara Özel Film Gösterimleri

GÖLBAŞILI KADINLAR “BERGEN”İ VE ”EREN”İ İZLEMEYE GİDİYOR

Başkan Ramazan Şimşek’in sosyal belediyecilik kapsamında yapığı etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor. Gölbaşı Belediyesi, bin kadını ”BERGEN“ ve ”EREN” filmlerine götürüyor.

Gölbaşı Belediyesi’nin kadınlara yönelik sosyal faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Daha önce kadınlar için Şanlıurfa turu düzenleyerek 400 kadını geziye gönderen Başkan Ramazan Şimşek ve belediye ekipleri bu defa arabeskin unutulmayan kadın seslerinden Bergen ve ülkemizin unutulmayacak değerlerinden kahraman Eren’in hayatını anlatan filmlere bin Gölbaşılı kadının gitmesi için hazırlıkları tamamladı. Panora AVM’de 4-5 Mart’ta ”BERGEN“ filmini izleyeme 500 Gölbaşılı kadını götürecek olan Gölbaşı Belediyesi; 6-7 Mart’ta ise yine 500 kadını ”EREN“in hikayesi ile buluşturacak.

”Kadınlarımız için sosyal faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz“

Kadınların aktif olarak sosyal faaliyette bulunmaları için ellerinden gelen desteği verdiklerini ve bu konudaki planlamalarını sürdürdüklerini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ”Kadınlarımız için açtığımız kurslar, düzenlediğimiz geziler ve sosyal etkinliklerle onların yanında olmaya devam ediyoruz. Hayatın her alanında olduğu gibi sosyal faaliyet alanında da kadınlarımızın aktif olmaları bizler için çok önemli. Yüzü gülen kadınlar, mutlu aileler ve çocuklar yaratır. Bizler de Gölbaşılı vatandaşlarımızın mutluluğunu sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz“ dedi. Daha önce yaptıkları etkinliklere gösterilen yoğun ilginin kendisini oldukça memnun ettiğini söyleyen Başkan Ramazan Şimşek ”Gölbaşı Belediyesi olarak, yaptığımız etkinliklere ve projelere her gün bir yenisini ekliyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Alışılagelmiş belediyecilik anlayışını değiştirerek, her alanda vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Arabesk müziğin böylesine değerli bir sesinin hikayesinin anlatıldığı “BERGEN” ve ülkemizin kahraman evladı için çekilen “EREN” filmlerine tüm Gölbaşılı kadınlarımızı davet ediyorum “ ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediyesi’nin 4-5’ta düzenlediği “BERGEN” ve 6-7 Mart’ta düzenlediği ”EREN“ sinema filmi gösterimine katılmak için kayıt linki (https://www.ankaragolbasi.bel.tr/sinema) üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kaydı tamamlanan vatandaşların telefonuna SMS olarak bilet numarası gönderilecektir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Gölbaşı Belediyesi’nden Kadınlara Özel Film Gösterimleri için yorumda bulun

    Gölbaşı Belediyesi’nden Kadınlara Özel Film Gösterimleri için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Gölbaşı Belediyesi’nden Kadınlara Özel Film Gösterimleri için ilk yorumu yapabilirsin.