GİSP-Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek

GİSP tarafından düzenlenen Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek

Türkiye’nin gayrimenkul alanındaki ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat’ta İstanbul’da Esas Gayrimenkul’ün ana sponsorluğunda düzenlenecek. Zirve, Gayrimenkul için Strateji Platformu (GİSP) liderliğinde; gayrimenkul geliştiriciler, inşaat şirketleri, değerleme şirketleri, mimarlık ve planlama ofisleri ve teknoloji şirketleri katılımıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin gayrimenkul alanındaki ilk Metaverse konulu zirvesi Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, 23 Şubat 2022 Çarşamba günü Esas Gayrimenkul ana sponsorluğunda ve Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ev sahipliğinde düzenlenecek. Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi; gayrimenkul geliştiriciler, inşaat şirketleri, değerleme şirketleri, mimarlık ve planlama ofisleri, teknoloji şirketleri katılımıyla gerçekleştirilecek. Zirve, sanal arsalar, Metaverse’te mimari yaklaşımlar, Metaverse’te gayrimenkul geliştirme gibi konularda kamuoyunu bilgilendirici konuşmalara ve tartışmalara sahne olacak.

Sanal arsaların nasıl bir değer yarattığı, kira gelirinin ne zaman oluşacağı, değere etki eden faktörlerin ne olduğu, hangi sanal arsaların değerleneceği, hangi Metaverse ortamlarından satın alma yapılabileceği gibi konular Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi’nde tartışılacak.

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi’nin diğer sponsorları arasında; Mars Investment, Denge Değerleme, Metaverse Union, Digital Network Alkaş ve NTV yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • GİSP-Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek
  1. GİSP-Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek için yorumda bulun

    GİSP-Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak GİSP-Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek için ilk yorumu yapabilirsin.