Şanlıurfa T3 Vakfı Gençlere Teknoloji Eğitimleri Sunuyor
Öğrenciler atölyelerde robotik kodlama, tasarım ve üretim, nanoteknoloji, malzeme bilimi, mobil uygulama gibi alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Şanlıurfa T3 Vakfı İl Sorumlusu Şerif Fırat, gençlerin teknolojiye erişiminin artması için atölyelerin yurdun dört bir yanına yayıldığını belirtti.
Öğrencilere Detaylı Eğitimler Veriliyor
Şerif Fırat, atölyelerde öğrencilere detaylı eğitimler sunduklarını ve 4, 5, 8 ve 9. sınıf öğrencilerini sınavla aldıklarını ifade etti. Fırat, 11 farklı başlık altında öğrencilere teknolojik eğitimler verildiğini ve bu sayede gençlerin donanımlarını artırdıklarını, aynı zamanda Teknofest yarışmaları gibi etkinliklere hazırladıklarını söyledi.
Öğrencilerin Deneyimleri
Ahmet Kıratlıoğlu, ileri seviyede robotik kodlama mekanizması geliştirmek için eğitimlere devam ettiğini belirtirken, Ömer Erbil 3 boyutlu cihazlar üzerinde çalışmalar yaptığını aktardı. Talha Songün ise robotik kodlamalar konusunda kendisini geliştirdiğini vurguladı.
Gençlerin Teknolojiyle Buluştuğu Atölyeler için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Gençlerin Teknolojiyle Buluştuğu Atölyeler için ilk yorumu yapabilirsin.