GeldiBil ile satış noktasından firmaya ‘cep’ten direkt sipariş

Pandemide artan dijitalleşme ihtiyacına çözüm olarak sunulan GeldiBil, ana firma ile satış noktaları arasında mobil bir köprü kuruyor. Dijital Satış Temsilcisi GeldiBil ile satış noktaları cep telefonu üzerinden ana firmaya direkt sipariş verebiliyor. GeldiBil, firmaların iş hacmini artırırken yakıt tüketimi ve maliyetleri de ciddi oranda azaltıyor.

Satış süreçlerinin daha etkin yönetimini sağlayacak yazılımlar geliştiren İdea Teknoloji Çözümleri, firmalara dijitalleşme desteğini sürdürüyor. Özellikle pandemi ile birlikte artan dijitalleşme ihtiyacına ve satış operasyonlarının dijital kanallar üzerinden yürütme çalışmalarına çözüm olarak sunulan GeldiBil, satış noktaları ve firmalar arasında mobil bir köprü oluşturuyor.

Mobil uygulama ile doğrudan ana firmaya sipariş imkanı

İdea Teknoloji Çözümleri’nin 16 yıllık tecrübesiyle hayata geçirdiği Dijital Satış Temsilcisi GeldiBil, firmalara hız ve verimlilik sağlarken, satış noktalarına da büyük kolaylık sunuyor. Satış noktaları akıllı telefonlarına kuracakları GeldiBiluygulaması üzerinden doğrudan ana firmaya sipariş verip takiplerini yapabiliyor. Böylece satış noktalarına sipariş almak, stok bilgisi almak için gidilmesine gerek kalmıyor.

İş hacmini artırıyor, yakıt tüketimi ve maliyetleri azaltıyor

Geldibil uygulamasının, ileriyi görerek, 2018’de geliştirdikleri bir çözüm olduğunu belirten İdea Teknoloji Genel Müdürü Emre İyibilir, “Pandemi döneminde firmaların saha ile ilişkisi karantina, kısıtlamalar ve zorunlu önlemler nedeniyle sınırlandı. Yüz yüze iletişim çok azaldı. Uzaktan iletişim kurma ihtiyacı arttı. Firmalar, dijital iletişim kanallarına ve çözümlerine daha çok ilgi göstermeye başladılar. GeldiBil, firmalara, herhangi bir aracıya ihtiyaç duymadan, mobil uygulama üzerinden, çevrimiçi olarak, ürünlerini satış noktalarına doğrudan tanıtma ve satış yapma imkanı veriyor. Bu yüzden çözümümüzü Dijital Satış Temsilcisi olarak tanımlıyoruz. GeldiBil ve B2B Portal çözümlerimiz, yerinde ziyarete gerek bırakmadan satış noktalarıyla sürekli iletişim kurulmasına imkan veriyor. Satış kayıplarını önlüyor ve sadakati artırıyor. Alıcının ürün kategorileri ve çeşitliliği hakkındaki bilgisini ve algısını geliştiriyor, satışları artırıyor. Bütün işlemler online yürütüldüğü için adet ve ürün tercihinde hataların ve bu hatalardan doğan iadelerin önüne geçiliyor. Satış noktalarına daha az ziyaret yapıldığı için firmaların yakıt tüketimini, dolayısıyla maliyetlerini ve karbon ayak izini azaltıyor. Satış temsilcilerinin iş yükünü azaltarak iş geliştirmeye odaklanmasına imkan veriyor. Firmalara, satış noktalarının bölgesel satış hacimleri, satın alma eğilimleri ve benzeri pek çok başlıkta derinlemesine veri analizi imkanı verdiği için daha etkili satış ve kampanya stratejileri geliştirmede, karar vermede yardımcı araçlar sunuyor” dedi.

Çok sayıda satış noktasına ürün tanıtmak için ideal

GeldiBil akıllı telefonlar aracılığıyla kullanılabilen bir mobil uygulamadan oluşuyor. Türkiye’de ya da yurtdışında, lokasyondan bağımsız olarak, satış noktaları ile doğrudan dijital bir satış kanalı oluşturmak isteyen tüm üretici ve dağıtıcı firmalar tarafından kullanılabiliyor. Uygulama, içecek, gıda, pet ve bebek ürünleri, temizlik ve hijyen malzemeleri gibi hızlı tüketim grubunda, kimyevi ve dayanıklı tüketim ürünlerinde, ofis-kırtasiye sektöründe ve akü gibi otomotiv yan sanayi malzemelerinde, yani çok sayıda satış noktasına ürünlerini tanıtmak ve satmak isteyen tüm firmalara uyarlanabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. GeldiBil ile satış noktasından firmaya ‘cep’ten direkt sipariş için yorumda bulun

    GeldiBil ile satış noktasından firmaya ‘cep’ten direkt sipariş için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak GeldiBil ile satış noktasından firmaya ‘cep’ten direkt sipariş için ilk yorumu yapabilirsin.