Galaxy S21 Serisi 5G akıllı telefon alanlara Samsung Care+ Sigorta Paketi’nde büyük indirim

Samsung’un 4 – 22 Haziran arasında geçerli kampanyası kapsamında Galaxy S21 Serisi 5G cihazlardan birini satın alanlar, indirimle sahip olabilecekleri Samsung Care+ Sigorta Paketi sayesinde istenmedik kazalara karşı telefonlarını ekstra koruma altına alabilecek.

Günlük hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelen akıllı telefonlar artık her an cebinizde, masanızın üzerinde ya da elinizin altında. Küçük bir dikkatsizlik, telefonun düşmesine veya sıvı ile temas etmesine neden olabiliyor. Samsung Galaxy akıllı telefon sahipleri, istenmedik bu tür kazalardan doğabilecek sonuçları artık kolayca telafi edebilecekleri için telefonlarını da gönül rahatlığı ile kullanabiliyor.

Samsung, Samsung Care+ Sigorta Paketi ile Galaxy akıllı telefonları için garanti kapsamına ek olarak çeşitli koruma seçenekleri sunuyor. Böylece Galaxy telefonlar uygun bir ücret karşılığında bu tarz kazalara karşı koruma altına alınabiliyor. Üstelik Samsung’un amiral gemisi Galaxy S21 Serisi 5G akıllı telefonları için şimdi indirimli Samsung Care+ Sigorta Paketi sayesinde bu teminatlara uygun fiyatlarla da erişilebiliyor.

4 – 22 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung bayilerinden Samsung Galaxy S21 5G Serisi akıllı telefon modellerinden birini alanlara Samsung Care+ Sigorta Paketi indirimli olarak sunulacak. Galaxy S21 5G veya Galaxy S21+ 5G alanlar bu pakete 649 TL yerine 199 TL’ye, Galaxy S21 Ultra 5G satın alanlar ise 949 TL yerine 299 TL’ye sahip olabilecek. Samsung Care+ Sigorta Paketi satın alan kullanıcılar telefonlarını 1 yıl boyunca kazayla ekran kırılmaları, sıvı teması veya elektrik arızaları nedeniyle oluşabilecek zararlara karşı koruma altına alma imkânından faydalanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Galaxy S21 Serisi 5G akıllı telefon alanlara Samsung Care+ Sigorta Paketi’nde büyük indirim
  1. Galaxy S21 Serisi 5G akıllı telefon alanlara Samsung Care+ Sigorta Paketi’nde büyük indirim için yorumda bulun

    Galaxy S21 Serisi 5G akıllı telefon alanlara Samsung Care+ Sigorta Paketi’nde büyük indirim için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galaxy S21 Serisi 5G akıllı telefon alanlara Samsung Care+ Sigorta Paketi’nde büyük indirim için ilk yorumu yapabilirsin.