Fundación MAPFRE’den toplam 300 bin euro’luk Ignacio H. Larramendi hibe desteği için çağrı!

Fundación MAPFRE (MAPFRE Vakfı); obeziteyi önleme, fiziksel egzersize teşvik, sağlık yönetimi ve uzun yaşam gibi sağlıkla ilgili projeleri desteklemek amacıyla değerlendireceği toplam 300 bin euro’luk Ignacio H. Larramendi araştırma hibeleri için başvuru çağrısı yaptı.

Fundación MAPFRE (MAPFRE Vakfı) Ignacio H. Larramendi araştırma hibeleri; obeziteyi önleme, fiziksel egzersize teşvik, sağlık yönetimi ve uzun yaşam gibi sağlıkla ilgili projeleri destekliyor. Fundación MAPFRE, bağımsız veya mensubu oldukları kurum bünyesinde araştırma programları geliştirmek isteyen araştırma ekiplerine, akademik ve profesyonel araştırmacılara açık bu çağrı ile proje başına 30.000 euro hibe desteği sunuyor. Buna ek olarak sağlık ana teması yanında “sigorta ve sosyal koruma alanlarında 21. yüzyılda yaşanacak zorluklar” ile ilgili proje yürüten araştırmacılara da, proje başına 15 bin euro olmak üzere Ignacio H. Larramendi araştırma hibelerine başvuru fırsatı sağlıyor. Vakıf, bu alanlarda toplam 300 bin euro’luk hibe desteği yapacak.

Tüm dünyada herkese açık olan bu çağrıya 11 Ekim 2021 tarihine kadar İspanyolca, İngilizce veya Portekizce olarak başvuru yapılabilecek.

Detaylı bilgi ve katılım koşulları için www.fundacionmapfre.org/grants2021 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru formları için;

Sağlık Geliştirme

Sigorta ve Sosyal Koruma

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Fundación MAPFRE’den toplam 300 bin euro’luk Ignacio H. Larramendi hibe desteği için çağrı!
  1. Fundación MAPFRE’den toplam 300 bin euro’luk Ignacio H. Larramendi hibe desteği için çağrı! için yorumda bulun

    Fundación MAPFRE’den toplam 300 bin euro’luk Ignacio H. Larramendi hibe desteği için çağrı! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Fundación MAPFRE’den toplam 300 bin euro’luk Ignacio H. Larramendi hibe desteği için çağrı! için ilk yorumu yapabilirsin.