Fenerbahçe ile Sivasspor kupada final için sahaya çıkacak


Ülker Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 20.30’da başlayacak.


Fenerbahçe, kupada sırasıyla İstanbulspor, Çaykur Rizespor ve Kayserispor’u eleyerek adını yarı finale yazdırdı.


Sarı-lacivertliler, yarı final ilk maçında deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kaldı.


Kazananın adını finale yazdıracağı müsabakada beraberlik halinde 15’er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatma bölümünde de eşitliğin bozulmaması durumunda finalist, seri penaltı atışları sonucu belirlenecek.


Fenerbahçe’de 3 eksik


Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor maçında 3 oyuncusundan yaralanamayacak.


Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel ve Lincoln Henrique önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.


Sivasspor yine final istiyor


Tarihinde ilk kez geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan ve bu sezon da aynı kulvarda yarı finale yükselen Demir Grup Sivasspor, rövanş maçında Fenerbahçe’yi yenerek adını yeniden finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor.


Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Sivasspor, bu sezon organizasyona 5. turdan dahil oldu. Bu turda Esenler Erokspor ile eşleşen kırmızı-beyazlılar, rakibini 5-2 yenerek kupanın dışına itti.


Son 16 turunda Bursa ekibi Teco Karacabey Belediyespor’un rakibi olan kırmızı-beyazlılar, sahasındaki bakım çalışmaları nedeniyle Kayseri’de oynanan müsabakadan 3-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.


Sivas ekibi, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Gaziantep FK ligden çekilince, çeyrek final oynamadan direkt yarı finale yükseldi.

Kaynak: Trt Haber

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Fenerbahçe ile Sivasspor kupada final için sahaya çıkacak için yorumda bulun

    Fenerbahçe ile Sivasspor kupada final için sahaya çıkacak için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Fenerbahçe ile Sivasspor kupada final için sahaya çıkacak için ilk yorumu yapabilirsin.