D&R Piraye Erdoğan ile bir ilki gerçekleştirdi

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, bir ilke daha imza attı. Hayata geçirdiği yeniliklerle sektöre farklı bir bakış açısı kazandıran D&R, okuyucuların sevdikleri yazarlarla dijital ortamda bire bir sohbet etmesine imkan tanıyan Okur Yazar Buluşmaları projesiyle yeni bir dönem başlattı. D&R Okur Yazar Buluşmaları’nın ilkine zihin mimarı olarak bilinen başarılı yazar Piraye Erdoğan konuk oldu. ‘Seyir’ isimli kitabıyla büyük beğeni kazanan yazar, etkinlik boyunca hayranlarından yoğun ilgi gördü.

D&R’ın sektörde bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği Okur Yazar Buluşmaları, edebiyat tutkunlarının yoğun ilgisiyle başladı. Okurların hayranı oldukları yazarlarla Zoom üzerinden bire bir sohbet etmesine imkan tanıyan “Okur-Yazar Buluşmaları” projesinin ilk programında, yazar Piraye Erdoğan yer aldı. D&R Kurumsal İletişim ve Reklam Satış Direktörü Nalan Demircioğlu Yavuz’un moderatörlüğünde gerçekleşen ve birçok şanslı katılımcının da dahil olduğu sohbette Erdoğan, kitabı ve gelecekteki projeleriyle ilgili sevenlerinin tüm sorularını yanıtladı.

“Bir şeyi deneyimlemeye niyet ettiğiniz zaman yaşamaya başlamanız gerekiyor”

İlk kitabı ‘Seyir’ ile çok satanlar listesine adını yazdıran ve bu başarısını önceden bildiğini belirten Erdoğan, “Bilmek değil, bilmek sonrasında oluyor. İnsan düşleyip düşlediğini kendine yaşatan, sonra da o yaşadığını gerçekleştirebilen bir varlıktır. Gördüm ki insanın potansiyeli, belli bir deneyimi alıp gerçekleştirmesini kapsıyor. Niyet önemli. ‘Bestseller’ olmak önemliydi benim için. Derdim yazar olmaktan öte, çözdüklerimi daha fazla insana ulaştırabilmekti. Benim için bu öyle bir kitap olmalıydı ki herkes okusun, herkes anlasın. Tüm Türkiye’de satılsın. Herkesin anlaması misyonunu edindim. Yazdığım 4 sene boyunca çok satan yazar olmayı düşledim ve oldum. İlk günden son güne böyle yaşadığım için ‘bestseller’ oldum. Bitmedi, 1 numara olacağım dedim ve oldum. Tesadüf değil. Bir şeyi deneyimlemeye niyet ettiğiniz zaman yaşamaya başlamanız gerekiyor. Sistem size onu yaşatıyor. Geleceği görme yetim yok.” dedi.

İkinci kitap yolda

Tek tek tüm katılımcıların sorularını yanıtlayan Erdoğan ikinci kitabıyla ilgili, “Yazın yazmaya başlayacağım. Seyir kitabımdaki hızlı süreç şu an ikinci kitabım için de oluşmaya başladı. Karakterler, mekanlar belli ancak ne zaman raflara çıkar onu söyleyemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Televizyon projemin haberini yakında vereceğim

Bir katılımcının sorduğu televizyon projesi sorusuna da yeşil ışık yakan ünlü yazar, “Benim bir düşüm de buydu aslında. Şu anda pişiyor. İnşallah yakında onun haberini de vereceğim. Çok önemli bir noktaydı aslında bu. Başından beri aklımda bu proje vardı. Titiz bir insanım bu yüzden hızlı olamıyorum ama en kısa sürede olacak inşallah.” diyerek müjde verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. D&R Piraye Erdoğan ile bir ilki gerçekleştirdi için yorumda bulun

    D&R Piraye Erdoğan ile bir ilki gerçekleştirdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak D&R Piraye Erdoğan ile bir ilki gerçekleştirdi için ilk yorumu yapabilirsin.