Dört mevsim sağlam performans: Sava 5 Serisi satışta

Sava, ön lastikler için Avant 5, çeker lastikler için Orjak 5 ve treyler lastikler için Cargo 5 lastiklerinden oluşan 5 Serisi ürün grubunu tanıttı.

Bu ürün grubu, dört mevsim performansın sağladığı çok yönlülükle birlikte sağlam ve güvenilir lastik arayan filolar için tasarlandı. Tüm boyutlar ve tüm aks konumları için Kar Tanesi (3PMSF) etiketine sahip Sava 5 Serisi, karla kaplı yollarda sürüş sırasında dört mevsim özelliğinin güvenini sunuyor.

5 Serisi, zorlu yollarda, bölgesel ve şehir içi kullanımda etkili performans sağlamak üzere tasarlandı. Sağlam bir diş tasarımı ve karkasa sahip olan ürün, kullanım maliyetlerinin azaltılmasını sağlamak üzere geliştirildi.

Bu ürün grubunun ön aks kullanım için tasarlanmış lastikleri Sava Avant 5 adını alıyor. Bu lastiklerdeki 5 dişli sırt deseni ve kanalların kıvrımlı yapısı diş arası çatlak ve kopma yolunmaları azaltıp dönüşlerdeki aşınmaları en aza indiriyor. Ayrıca Avant 5 lastikler bir önceki nesile göre 4 oranında arttırılmış aşınabilir kauçuğa ve 1 mm daha fazla diş derinliğine sahip ve bu ilave özellikler dayanıklılığın artırılmasına yardımcı oluyor. Avant 5 ön lastiklerde ilk kez High Load özelliği (arttırılmış tonaj kapasitesi) sunuluyor. Bu özellik, Euro 6 emisyon standartları ve yeni elektrikli araçların ön aks lastiklere yüklediği ilave ağırlıklar nedeniyle geliştirildi.

Orjak 5 çeker lastiği de zorlu koşullar için tasarlanmış bir ürün olma özelliği taşıyor. Lastiğe 5 dişli desen tasarımı dayanıklılık sağlarken desendeki yoğun kılcal kanallı yapı her türlü hava koşulunda ekstra çekiş sağlıyor. Lastiğin kapalı olmayan, yarı açık tip omuzlarında ise diş arası bağlantı tümsekleri bulunuyor. Bu güçlendirici tümsekler, aşınmayı azaltırken daha dayanıklı bir desen yapısı meydana getiriyor.

Cargo 5 treyler lastiği ise dayanıklı desen yapısı sayesinde, yüksek ve uzun kilometre ömrü sağlar. Bunun yanında, ilave sırt altı kauçuğu sayesinde, lastik karkasını hasarlara karşı koruyarak karkasın defalarca kaplanabilmesine olanak sunuyor.

Yola temas eden alanda bulunan derin kılcal kanallar lastiğin Kar Tanesi (3PMSF) düzenlemelerine uyumlu olmasını sağlıyor. Yol yüzeyiyle kenetlenen bu kanallar, lastiğin kullanım ömrü boyunca ıslak yol tutuş performansını ve frenlemeyi iyileştiriyor. Kauçuk hamuru ise yuvarlanma direncini azaltacak şekilde tasarlandı. Daha düşük yuvarlanma direnci olan bu lastikler maliyetlerini düşürmeye çalışan filolara akaryakıt tasarrufu ve kilometre başı düşük işletme maliyeti sağlıyor

Sava 5 Serisi ürün grubu, her türlü karayoluna uygun, çok yönlü bir çözüm arayan filolar için ideal seçim ve güvenilir bir markadan paranızın tam karşılığını sunan bir üründür.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Dört mevsim sağlam performans: Sava 5 Serisi satışta için yorumda bulun

    Dört mevsim sağlam performans: Sava 5 Serisi satışta için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Dört mevsim sağlam performans: Sava 5 Serisi satışta için ilk yorumu yapabilirsin.