Doğan Grup Ceo’su Erdoğan Yıldırım’dan 2022 Yılı Gayrimenkul Sektörü Hakkında Değerlendirmeler

Türkiye genelinde konut fiyatlarının gittikçe artması ve konut kredilerinde yaşanan düşüşle birlikte dövizdeki kur artışının gayrimenkul sektöründe yarattığı etki hakkında konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan YILDIRIM gayrimenkul sektöründe yaşanan yansımaları anlattı.

Doğan Grup CEO’su Erdoğan YILDIRIM, Türkiye’nin yakın ilişkiler içinde olduğu ülkelerdeki iş insanlarının gayrimenkul ve ticari yatırımlar için ülkemizi tercih ettiğinin altını çizdi. “Ülkemizin sahip olduğu iş gücü ve potansiyel ile yabancı yatırımcıların özellikle değer kaybetmeyen gayrimenkul alanına yönelmeleri kaçınılmaz” açıklamasında bulundu. Yerli yatırımcının ise kredi ile konut almaya yönelik eğilimlerinin, konut kredilerinde düşüşe yol açacağını ve yatırımcıları cesaretlendireceği ifadelerini kullandı. Erdoğan YILDIRIM “Maliyetlerdeki artış elbette yükselen konut fiyatlarının temel sebebi; ancak bizler kaliteden ödün vermeden yerli ve yabancı yatırımcılar için en özenli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Doğan Tower, Doğan Castle, Doğan Life, Doğan City ve Diamond Life projeleri ile Ankaralılar için gözde yaşam alanları sunan Doğan Grup’un yerli ve yabancı yatırımcılar için üst düzey daireler ve yaşam alanları sunduklarını dile getiren Erdoğan YILDIRIM, 2022 yılında yeni proje ve yatırımlarla gelişerek büyümeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Doğan Grup Ceo’su Erdoğan Yıldırım’dan 2022 Yılı Gayrimenkul Sektörü Hakkında Değerlendirmeler
  1. Doğan Grup Ceo’su Erdoğan Yıldırım’dan 2022 Yılı Gayrimenkul Sektörü Hakkında Değerlendirmeler için yorumda bulun

    Doğan Grup Ceo’su Erdoğan Yıldırım’dan 2022 Yılı Gayrimenkul Sektörü Hakkında Değerlendirmeler için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Doğan Grup Ceo’su Erdoğan Yıldırım’dan 2022 Yılı Gayrimenkul Sektörü Hakkında Değerlendirmeler için ilk yorumu yapabilirsin.