Dijital Köprü’ye Global Finance’den ‘Üstün İnovasyon’ Ödülü

Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük finans kuruluşu Qatar National Bank’ın (Q.P.S.C.) Türkiye iştiraki QNB Finansbank, Dijital Köprü Platformu ile KOBİ’lerin dijital dönüşümünde önemli rol oynuyor. Dijital Köprü, Türkiye’de ve dünyada bilinen “Platform Bankacılığı”nın öncüsü olarak biliniyor ve globalde aldığı ödüllerle de bunu desteklemeye devam ediyor. Dijital Köprü bu kez de dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance’in The Innovators 2021 ödüllerinde “Kurumsal Bankacılıkta Üstün İnovasyon” kategorisinde ödüle sahip oldu.

QNB Finansbank’ın Dijital Köprü Platformu, çözüm ortaklarıyla birlikte bu yıl aldığı 3.ödülden sonra şimdi de Global Finance tarafından 9.’su düzenlenen uluslararası “The Innovators 2021” kapsamında “Kurumsal Bankacılıkta Üstün İnovasyon” kategorisinde en iyi 10 banka arasında yer alarak onurlandırıldı.

Alınan ödülle ilgili açıklamada bulunan QNB eFinans Genel Müdürü ve QNB Finansbank Tüzel Dijital Bankacılık ve Dijital Dönüşüm Direktörü Okay Yıldırım; “Dünyanın en saygın yayın kuruluşlarından biri olan Global Finance tarafından “The Innovators 2021” kapsamında ödüllendirilmekten son derece gururluyuz. Dijital Köprü Platformu ile onbinlerce KOBİ’ye işletmelerinin dijital dönüşümünde öncülük ettik ve platforma katmaya devam ettiğimiz yeniliklerle kendilerinin yanlarında olmaya devam ediyoruz. Dijital Köprü ile KOBİ’lerimizin geleneksel yollarla yürüttükleri süreçlerini, platformumuzda sunduğumuz bulut tabanlı çalışan çözümlerle kolaylaştırarak işlerini hızlandırmalarına yardımcı oluyoruz. KOBİ’lerimiz e-Dönüşüm hizmetlerinden insan kaynaklarına, e-ticaretten mutabakat işlemlerine ve hatta tüm bankalardaki hesapların tek bir yerden yönetimine kadar şirketlerinin ihtiyacı olan daha bir çok dijital çözümlere Dijital Köprü Platformu’nda tek bir ekranda ulaşabiliyorlar. Bankacılık ve bankacılık dışı hizmetleri tek bir platformda bir araya getirerek Türkiye ve dünyada bir ilke imza attık. Bu yıl Dijital Köprü ve çözüm ortaklarımız olarak aldığımız bu 4.ödülle başarılarımızı taçlandırıyoruz ve bunun devamının geleceğine de inanıyoruz.”

Dijital Köprü, KOBİ’lere sunduğu e-Dönüşüm Hizmetleri, Çoklu Banka Hesap Yönetimi, e-Ticaret Pazaryeri Yönetimi, Ön Muhasebe Programı, NeoVade, Mağaza Satış ve Stok Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Saha Ekip Yönetimi, Uluslararası Lojistik Yönetimi ve Mutabakat İşlemleri’nden oluşan 10 farklı fintech çözümüne ikinci yarı yıl itibariyle yenilerini eklemeye devam edecek. Üstelik, tüm bu dijital çözümler 2022 yılına kadar ücretsiz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Dijital Köprü’ye Global Finance’den ‘Üstün İnovasyon’ Ödülü için yorumda bulun

    Dijital Köprü’ye Global Finance’den ‘Üstün İnovasyon’ Ödülü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Dijital Köprü’ye Global Finance’den ‘Üstün İnovasyon’ Ödülü için ilk yorumu yapabilirsin.