İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden “kiralık ev” vaadiyle kapora aldıkları depremzedeleri dolandırdığı öne sürülen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
Bu kapsamda, aralarında kentte yaşayan vatandaşların da bulunduğu çok sayıda kişiyi aynı yöntemle mağdur ettiği belirlenen 13 şüphelinin kimliği tespit edildi.
Günün erken saatlerinde dron destekli düzenlenen operasyona 150 polis katıldı.
Eş zamanlı baskınlarda bazı adreslere “koçbaşı” kullanılarak girildi. Özel harekat polisleri, operasyon yapılan adreslerdeki sokakların giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı.
Polisin zanlıları yakalamaya yönelik çalışması ve adreslerdeki aramaları sürüyor.
Kaynak: Trt Haber
Depremzedeleri dolandıran 13 zanlıya operasyon için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Depremzedeleri dolandıran 13 zanlıya operasyon için ilk yorumu yapabilirsin.