D- Marin Göcek’in Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödüllendirildi

D-Marin Göcek bulunduğu bölgede çevresel bilinçlenmenin artmasına sağladığı katkılardan dolayı 2001 yılından bu yana Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından düzenlenen ‘Mavi Bayrak Ödülleri’nde ‘En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri’ ödülüne layık görüldü.

D- Marin Göcek, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından düzenlenen ‘Mavi Bayrak Ödülleri’nde ‘En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri’ ödülüne layık görüldü. Çevre bilincinin artmasını sağlamak için 2011 yılından bu yana gerçekleştirilen ‘Mavi Bayrak Ödülleri’nde, D-Marin Göcek bu yıl da ödülün sahibi oldu.

TÜRÇEV tarafından koordine edilen etkinlik kapsamında ödül almaya hak kazananlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Doğa Koruma Merkezi’nden oluşan jüri üyeleri tarafından yapılan çevrimiçi değerlendirme sonucunda belirlendi.

Yapılan değerlendirme sonucunda, faaliyetlerinde çevre duyarlılığını ön planda tutan D-Marin Göcek, marina kategorisinde 2020 yılında Mavi Bayrak Programı kapsamında hayata geçirdiği çevre eğitim etkinlikleriyle ödüllendirildi.

D-Marin Hakkında

D-Marin, kendini marina yönetiminde birinci sınıf hizmet vermeye, müşterilerine seçkin deneyimler ve iş ortaklarına üstün kalite standardı sunmaya adamıştır.

D-Marin; benzersiz 14 marinasıyla, Doğu Akdeniz Çanağı ve Körfez Bölgesi’nin en büyük global marina zincirinden biri olarak rekreasyonel yatçılığı teşvik etmekte, sunduğu altyapısıyla doğal su yollarına erişim sağlamakta ve ekonomik olarak da yerel istihdama ve büyümeye hizmet eden sürdürülebilir faaliyetler göstermektedir.

Bulunduğu yerlerde en üst seviyede verdiği profesyonel yönetimi ve hizmet kalitesi ile tanınan D-Marin, katamaranlardan yelkenlilere, motoryatlardan dünyanın en büyük mega yatlarına kadar çeşitli büyüklükteki teknelere hizmet veren benzersiz bir marina portföyüne sahiptir.

15 yılı aşan marina deneyimiyle dünyanın çeşitli yerlerinde başarılı yönetim kadrosu ve profesyonel tavsiyeleri ile birlikte en iyi uygulamayı teşvik eden yapı ve prosedürleri oluşturan D Marin, büyümeyi sağlar, uzun vadeli karlılık ve maliyet kontrolu ile doluluk ve gelirleri en üst düzeye çıkararak marinaların operasyonel sorumluluğunu üstlenir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • D- Marin Göcek’in Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödüllendirildi
  1. D- Marin Göcek’in Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödüllendirildi için yorumda bulun

    D- Marin Göcek’in Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödüllendirildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak D- Marin Göcek’in Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödüllendirildi için ilk yorumu yapabilirsin.