Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Erzurum toplantısına telefonla bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Erzurum İl Danışma Meclisi Toplantısı’na telefonla bağlanarak “Sadece Erzurum’daki dadaş kardeşlerimden değil, Türkiye genelindeki tüm dadaş kardeşlerimden farklı bir gayret, farklı bir hizmet, farklı bir coşku bekliyorum” dedi.

Toplantıya katılan gençlerin, “Erzurum seninle gurur duyuyor” şeklinde attığı sloganın ardından İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun telefonu vasıtasıyla salona seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurumluların Miraç Kandili’ni kutladı.

Bugün Erzurumlularla buluşmanın farklı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sevgili dadaşlar, değerli kardeşlerim. Her şeyden önce Leyle-i Miraç gününde sizlerle buluşmak bizler için gerçekten farklı bir nokta oldu. Geleceğimiz aydınlık olsun inşallah. Leyle-i Miraç’ın adeta tarafı olan sevgililer sevgilisi Peygamberimizin şefaatine Rabbim bizleri layık eylesin. İnanıyorum ki bugün dadaşlar müstesna bir günü birlikte yaşıyorlar.” dedi.

Dadaşlardan 2023 için beklentisini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

“2023 için dadaşlardan beklentimiz her zaman olduğu gibi malum. Ben şimdiden sadece Erzurum’daki dadaş kardeşlerimden değil, Türkiye genelindeki tüm dadaş kardeşlerimden farklı bir gayret, farklı bir hizmet, farklı bir coşku bekliyorum. ‘Hiç durmak yok, yola devam’ derken sadece Erzurum’da değil, Türkiye genelindeki tüm dadaşlardan farklı beklentilerimin olduğunu duyurmak istiyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim gayretinizi artırsın.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Erzurum toplantısına telefonla bağlandı
  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Erzurum toplantısına telefonla bağlandı için yorumda bulun

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Erzurum toplantısına telefonla bağlandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Erzurum toplantısına telefonla bağlandı için ilk yorumu yapabilirsin.