CRR’de çevreci konser: “Geri Dönüşüm”

Cemal Reşit Rey(CRR) Konser Salonu’ndan çevrimiçi yayınlanan konserlerin sonuncusu olan “Geri Dönüşüm” 31 Mayıs Pazartesi akşamı CRR YouTube kanalından yayınlandı.

Şef Cem Mansur’un yönettiği CRR Oda Orkestrası konserinde, hayatın birçok alanında yer alan “Geri Dönüşüm” kavramının müzik dünyasında da yorumlandığı eserlere yer veriliyor.

CRR Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur konser hakkında şunları söylüyor:” Geri Dönüşüm” kavramı yaşamlarımızda oldukça yeni, ancak müzik tarihi boyunca besteciler, farklı eserler için yarattıkları müzikleri birden fazla defa ve çeşitli kılıklarda geri dönüştürmüşler. İyi malzemenin bir defa kullanılıp atılmasını istemeyip yeni güzelliklerin kapısını açan dört bestecinin dört farklı yaklaşımı bu konserde bir araya geliyor.”

Şef Cem Mansur’un eserlerle ilgili anekdotları da izleyicilere aktardığı konser kaydını bir hafta boyunca CRR YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. CRR’de çevreci konser: “Geri Dönüşüm” için yorumda bulun

    CRR’de çevreci konser: “Geri Dönüşüm” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak CRR’de çevreci konser: “Geri Dönüşüm” için ilk yorumu yapabilirsin.