Çocuklar Trump Art Gallery’de ‘Picasso’ olacak! 5 Mart Cumartesi

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery, 5 Mart Cumartesi günü sanatçı Şinasi Göktürkler’in çocuklar için düzenleyeceği ‘Picasso Gibi Resim Yapıyorum Sanat Atölyesi’ne ev sahipliği yapacak. Çocuklar pastel boyalarla Picasso gibi renkli portre çalışması gerçekleştirecekler.

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Trump Art Gallery’de 9 sanatçının katıldığı Kadın: Dün, Bugün, Yarın’ adlı güncel sanat sergisi kapsamında sanatçı Şinasi Göktürkler, çocuklarla çok özel bir resim atölyesi gerçekleştirecek.

Minikler, ‘Kadın: Dün, Bugün, Yarın’ adlı güncel sanat sergisini sanatçı ile birlikte gezecek ve sergi ile ilgili merak ettikleri sorularının ardından ‘Picasso Gibi Resim Yapıyorum Sanat Atölyesi’ne başlayacaklar.

Minik sanatçılar, atölye kapsamında 20. yüzyılın en büyük sanatçılarından Picasso’nun yaşamı ve eserlerini Şinasi Göktürkler’in anlatımıyla tanıyacak ve daha sonra atölye için Picasso resim çalışmasına başlayacaklar. Minik sanatçılar; Picasso’nun kübik portre çalışmalarında olduğu gibi gerçeğin dışında ağız, burun, kulak gibi organları çizecek ya da hazır şablonları boyayıp kesip renkli bir portre çalışması gerçekleştirecekler.

Atölye, 5 Mart Cumartesi günü saat 14:00’te başlayacak. Atölyeye katılım ücretsiz olacak ancak etkinlik öncesinde ön kayıt yaptırılması gerekiyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Çocuklar Trump Art Gallery’de ‘Picasso’ olacak! 5 Mart Cumartesi için yorumda bulun

    Çocuklar Trump Art Gallery’de ‘Picasso’ olacak! 5 Mart Cumartesi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Çocuklar Trump Art Gallery’de ‘Picasso’ olacak! 5 Mart Cumartesi için ilk yorumu yapabilirsin.