Cigna’dan ebeveynlere evde oyun kurma ipuçları

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, “hayat boyu birlikte” söylemi ile geleceğe dair birçok belirsizliğin olduğu günümüz koşullarında, ebeveynlere yönelik aktivitelerle anne-babaların yanlarında olmayı hedefliyor. Pandeminin özellikle çocukların hayatını oldukça zorlaştırdığı bu dönemde Cigna, bioyunkur.com platformu ile online bir seminer gerçekleştirerek ebeveynlere evde oyun kurma ve çocuklar için oyunun önemini aktarma konusunda destek oldu.

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, 200 yılı aşkın tecrübesinden güç alarak klasik sigortacılık anlayışı dışında, müşterilerine farklı hizmetlerle de daha iyi bir yaşam sağlamayı hedefliyor. “Hayat boyu birlikte” söylemi ile müşterilerinin ihtiyacı olan her alanda yanlarında olma arzusuyla çalışmalarına devam eden Cigna, geleceğe dair birçok belirsizliğin olduğu günümüz koşullarında ebeveynlere yönelik bir söyleşi hayata geçirdi. bioyunkur.com platformu iş birliğinde gerçekleşen söyleşide, anne-babalara çocukların gelişiminde oyun kurmanın nasıl fark yarattığı ve evi bir deneyim alanı olarak kullanmanın çağın beceri ve yetkinlikleriyle ilişkisi aktarıldı.

Pandemi, yasaklar ve sosyal mesafenin hepimizin ve özellikle çocuklarımızın hayatını zorlaştırdığı, evlerimizde bolca vakit geçirdiğimiz bu günlerde Cigna, müşterilerine yönelik ücretsiz “Aman Yavrum Koşma Düşersin” konulu söyleşi düzenledi. Oyun Harekatı Derneği Kurucu Başkanı ve Bi’ Oyun Kur Kurucu Ortağı Nedim Buğral tarafından gerçekleştirilen online seminerde ebeveynler, çocukları geleceğe hazırlama konusunda önemli bir role sahip olan ‘oyunlara’ dair önemli bilgiler edinirken evde oyun kurmanın yollarını keşfettiler.

Cigna’nın müşterilerine özel gerçekleştirdiği seminerde ebeveynler, bulunduğumuz mekanlarda, doğa, sokak, müze, çiftlik, vb. oyun temelli uygulamalarla; güvenlik, titizlik, düzen ve değer kalıpları ile yaratıcı deneyimler arasındaki ters orantıyı keşfetme fırsatı yakaladılar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Cigna’dan ebeveynlere evde oyun kurma ipuçları için yorumda bulun

    Cigna’dan ebeveynlere evde oyun kurma ipuçları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Cigna’dan ebeveynlere evde oyun kurma ipuçları için ilk yorumu yapabilirsin.