‘Çeşme mi Bodrum mu’ tartışması Hürriyet Bizimle’de

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan Hürriyet Bizimle programının bu haftaki bölümüne Hürriyet Kelebek köşe yazarı Orkun Ün konuk oluyor.

Türkiye’nin yaz gündemi, Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde hazırlanan ‘Hürriyet Bizimle’de masaya yatırılıyor. Soybaş, Hürriyet Kelebek köşe yazarı Orkun Ün’ün konuk olduğu programda, Türkiye’nin yazlık mekanları ve ‘Çeşme ve Bodrum pahalı mı?’ tartışmasını konuşuyor.

Gündemin sıcak magazin başlıklarından ilki tatil mekanları. Orkun Ün, geçen seneden bugüne kiralanan şezlonglardaki fiyat artışından bahsederek buna rağmen büyük bir talep olduğunu anlatıyor. Orkun Ün’ün Bodrum ve Çeşme “beach”lerinin menüsünden de örnekler verdiği programda, bu sene Bodrum ve Çeşme gibi yazlık yerlerin ağırlıklı olarak üst gelir grubuna hitap ettiğini söylüyor. Orkun Ün’ün önerisi ise Datça, Bodrum’un Mazı gibi köyleri, Karaburun, Seferihisar, Kuşadası gibi henüz ‘keşfedilmemiş’ kıyı sahili oluyor.

Fulya Soybaş, her hafta çarşamba günleri Hürriyet Youtube kanalında 16.00’da yayınlanan ‘Hürriyet Bizimle’ ile gündemin konularını ele almaya devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. ‘Çeşme mi Bodrum mu’ tartışması Hürriyet Bizimle’de için yorumda bulun

    ‘Çeşme mi Bodrum mu’ tartışması Hürriyet Bizimle’de için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ‘Çeşme mi Bodrum mu’ tartışması Hürriyet Bizimle’de için ilk yorumu yapabilirsin.