Cem Yılmaz, AKUT canlı yayınında

14 Mart 1996 tarihinde bir grup dağcı tarafından kurulan ve bu süre içinde Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği’nin arama kurtarma yapılanması içinde en önemli ekiplerinden birisi haline gelen, ülkemizin ilk arama kurtarma sivil toplum örgütü AKUT; “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”ı kutlamaları kapsamında, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı, Instagram canlı yayınında gençlerle buluşturuyor.

19 Mayıs 2021 Saat 21:00’de, Cem Yılmaz’ın, AKUT Başkanı Recep Şalcı ile bir araya geleceği ve tamamen gençler tarafından belirlenecek sorular doğrultusunda gerçekleşecek canlı yayın sohbetinin herkese açık olduğu belirtildi.

Recep Şalcı: “Nice 102 yıllara…”

Canlı yayınla ilgilibir açıklama yapan AKUT Başkanı Recep Şalcı, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızda bu sene, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Bütün ümidim gençliktedir!’ diyerek sonsuz güvenini dile getirdiği, aydınlık geleceğimizin mimarı gençlerimizin sevdiği, ilgili gösterdiği ve gerçekten önemli başarılara imza atmış bir isimle; yine gençlerimiz için bir araya gelmek istedik. 25 yıldır hayata değer katmaya, ülkemizi tüm dünyada temsil etmeye devam eden AKUT olarak, Cem Yılmaz ile çok keyifli bir sohbet yapacağımıza eminim. Nice 102 yıllara.” dedi.

Sorulmasını istediğin soruyu, AKUT Instagram’da öner

AKUT tarafından yapılan açıklamada, canlı yayının içeriğinin tamamen gençler tarafından gelecek sorulardan oluşacağı ve AKUT Instagram Duyurusu paylaşımının altına sorular beklendiği vurgulandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Cem Yılmaz, AKUT canlı yayınında için yorumda bulun

    Cem Yılmaz, AKUT canlı yayınında için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Cem Yılmaz, AKUT canlı yayınında için ilk yorumu yapabilirsin.