Çankaya’dan Evlenen Çiftlere Çiçekli Kutlama

SEVGİLİLER GÜNÜNDE ÇANKAYA’DA NİKAH BEREKETİ

Aşklarını evlilikle taçlandırmak isteyen Çankayalılar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Kış aylarında hafta içi günlerinde en fazla 5 çiftin evlendiği Çankaya’da, 14 Şubat’ta, 24 çift evlilik için “evet” dedi. Çankaya Belediyesi 14 Şubat’ta evlenen tüm çiftlere çiçek armağan etti.

Çankayalılar, evlenmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Kış aylarında hafta içi günlerinde en fazla 5 çiftin evlendiği Çankaya’da, 14 Şubat’ta, 24 çift hayatını birleştirmek için “evet” dedi. Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Nikah ve Kokteyl Salonu ve Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi çiftlerin en mutlu gününe ev sahipliği yaparken; Çankaya Belediyesi 14 Şubat’ta evlenen tüm çiftlere çiçek armağan etti.

EVLİLİK MESAİSİ
Sevgililer Günü’nün hafta içine denk gelmesiyle normal günlerde 5-6 çiftin nikahını kıyan nikah memurları 14 Şubat’ta kıydıkları 24 nikahla yoğun bir mesai yaptılar. Çankaya Belediyesinin nikah salonlarında 18 oda ve 4 salon nikahı olmak üzere 22 çifti bu mutlu günde evlendiren nikah memurları dış mekanlarda kıydıkları 2 nikahla çiftlerin mutluluğuna ortak oldular.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Çankaya’dan Evlenen Çiftlere Çiçekli Kutlama için yorumda bulun

    Çankaya’dan Evlenen Çiftlere Çiçekli Kutlama için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Çankaya’dan Evlenen Çiftlere Çiçekli Kutlama için ilk yorumu yapabilirsin.