Çağdaş Sanatın destekçisi AUDI bu yıl da Contemporary Istanbul’da

Çağdaş sanatın merkezi Contemporary Istanbul’un resmi taşıyıcı sponsoru yine Audi oldu.

Küresel sanat dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan ve her yıl en etkili sanat koleksiyonlarını bir araya getiren Contemporary Istanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 1 – 6 Haziran tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Bu yıl 15. kez kapılarını açacak olan fuarın sponsorları arasında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Audi yer alıyor.

Audi, marka stratejisi Living Progress paralelinde her iş sürecinde sürekli gelişime, dönüşüme ve deneyime odaklanıyor. Otomobil modellerinden, üretim teknolojisine kadar otomotivin her alanında bu vizyonla hareket eden Audi, var olduğu her noktaya bu stratejiyi yansıtıyor. Sanatın, tasarımın ve yaratıcılığın marka yaklaşımı ile uyumlandığı Contemporary İstanbul’a 7 yıldır destek veriyor.

Davetliler, fuar boyunca çağdaş sanatın yanında çağdaş teknolojinin ulaştığı en ileri seviyeyi temsil eden Audi modellerini de deneyimleme imkânı bulacaklar. Taşıma sponsorluğu kapsamında, seçkin Audi modellerinden oluşan araçlarla fuar boyunca özel davetlilere taşıma desteği verilecek. Davetlilerin ulaşımını sağlayacak tüm otomobillerde yüksek hijyen standartları uygulanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Çağdaş Sanatın destekçisi AUDI bu yıl da Contemporary Istanbul’da için yorumda bulun

    Çağdaş Sanatın destekçisi AUDI bu yıl da Contemporary Istanbul’da için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Çağdaş Sanatın destekçisi AUDI bu yıl da Contemporary Istanbul’da için ilk yorumu yapabilirsin.