Büyükşehir muhtarları yeşil sahada buluşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası başladı. Turnuvada 15 ilçe muhtar takımı ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin (Bürokratlar) takımı kıran kırana mücadele ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yeşil sahada ter döken muhtarları ziyaret ederek şans diledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı iş birliği ile düzenlenen 1. Antalya Muhtarlar İlçe Futbol Turnuvası Lara Asat Su Arıtma Tesisleri Futbol sahasında başladı. İlçelerde görev yapan mahalle muhtarları ile iletişimi güçlendirmek ve kaynaşmayı arttırmak adına düzenlenen futbol turnuvasında 15 ilçe muhtar takımı ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin takımının (Bürokratlar) yer alıyor.

BAŞKAN BÖCEK ŞANS DİLEDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yeşil sahada top koşturan ve kıran kıran bir mücadele sergileyen muhtarlar turnuvasını ziyaret ederek şans diledi. Elmalı-Serik muhtar takımlarının maçının vuruşunu yapan Başkan Böcek, kısa bir sürede olsa muhtarlarla maç yaptı. Yol arkadaşları muhtarlara baklava ikramında bulunan Başkan Böcek, muhtarların turnuvasını keyifle izlerken tüm takımlara başarı diledi. Sağlıklı bir şekilde turnuvanın tamamlanmasını dileyen Başkan Böcek, muhtarlara, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Muhtarlara mahallelerinin hizmet beklediğini söyleyen Başkan Böcek, “Bu nedenle kurallara uyalım. Sarı, kırmızı kart yemeyelim. Sağlıklı bir şekilde turnuvayı tamamlayalım. Sizler bizim için ve mahalleleriniz için önemlisiniz. Hepinize bol şans diliyorum” dedi.

İLK MAÇ KEPEZ VE BELEDİYE BÜROKRATLARI ARASINDA

Turnuvanın ilk maçı Kepezli muhtarlarla Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin (bürokratlar) takımı arasında yapıldı. Turnuvanın başlama vuruşunu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan yaptı.Turnuvayı onur konuğu olarak Galatasaray’ın eski futbolcusu Metin Yıldız da izledi.

ÇEKİŞMELİ MÜCADELE

Kepez ve Antalya Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının ardından Muratpaşa-Kemer, Konyaaltı-Manavgat, Elmalı-Serik, Kumluca-İbradı, Kumluca-İbradı, Akseki-Alanya, Gazipaşa-Döşemealtı, Korkuteli-Finike muhtar takımları sahada ter döküyor. Her ilçeden bir takım oluşturan muhtarlar, tek maç eleme usulüne göre mücadele ediyor. Çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuvanın final maçı ise 20 Kasım Cumartesi günü yapılacak.

Turnuva Maç Fikstürü

13 Kasım Cumartesi

10.00 Kepez –Antalya Büyükşehir Belediyesi

10.00 Muratpaşa -Kemer

11.30 Konyaaltı-Manavgat

11.30 Elmalı-Serik

13.00 Kumluca-İbradı

14.30 Akseki-Alanya

14.30 Gazipaşa-Döşemealtı

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Büyükşehir muhtarları yeşil sahada buluşturdu için yorumda bulun

    Büyükşehir muhtarları yeşil sahada buluşturdu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Büyükşehir muhtarları yeşil sahada buluşturdu için ilk yorumu yapabilirsin.