Bulutistan ve ICT Teknoloji Bilişim Projelerinde Kalite Standartlarını Yükseltecek

Türkiye’nin lider bulut sağlayıcı firması Bulutistan, bilişim ve yazılım dünyasına yeni çözümler getirmek adına Türkiye ve dünyada birçok başarılı projeye imzasını atan ICT Teknoloji ile iş birliğine imza atıyor. Bu iş birliği kapsamında, bilişim sektöründe yenilikçi projeler hayata geçirilerek sektördeki mevcut kalite algısının üzerine çıkılması amaçlanıyor.

Değişen dünya ve veri ile şekillenen iş dünyası dijitalleşme paydasında buluşuyor. Şirketlerin veri odaklı dönüşüm projelerinde ise alanında yetkin teknoloji firmaları çözüm ve hizmet sağlıyor. Bu noktada şirketlerin taleplerini önceden adresleyen Bulutistan ise güçlü ve uzman yapılarla yan yana gelerek müşterilerin altyapı ve teknoloji hizmetleri ihtiyaçlarına hedef odaklı çözümler sağlıyor.

Türkiye’de girişimcilik ekosistemi odağında büyüme hızı ve teknoloji ihracatıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Bulutistan ve ICT Teknoloji iş birliğinin temel hedefi, diğer iş birlikteliklerine nazaran kullanıcıların odak noktasının tamamıyla bulut hizmetleri olmasını sağlamak. Bu hizmetlere ek olarak genç ve dinamik nüfusun desteğiyle daha efektif ve etkili hizmet çerçevesinde sürdürülebilir değer yaratmak. Bu bağlamda, her iki tarafın da müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen hizmetleri doğru analiz ederek buna uygun çözümleri hızlı ve güvenilir bir şekilde sunması amaçlanıyor.

Bulutistan Kurucu Ortağı ve CEO’su Begim Başlıgil konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Daha güçlü, ortak değer yaratan ve birlikte geleceğe yürüyen bir ekosistem geliştirme vizyonunu benimsiyoruz. İşte bu noktada önemli bir güç birliğini daha başlatıyoruz. Sektörümüzün başarılı ve vizyoner şirketlerinden ICT Teknoloji ile yaptığımız iş birliğinde veri ana odağımız olacak ve onun etrafında oluşacak projelere kalite ve sürdürülebilirlik anlamında imzamızı atacağız” dedi.

ICT Teknoloji Kurucu OrtağıNihat Aydemir ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Teknolojinin, verinin ve bulut hizmetlerinin özellikle pandemiyle beraber çok kritik ve önemli bir noktaya adım attığı dönemdeyiz. İş sürekliliğini arttırmak, donanım tasarrufu yapmak, hızlı ve doğru hizmet alabilmek adına bu tür iş birliklerinin büyük önem arz ettiğini söyleyebiliriz. Bu kapsamda Bulutistan ve ICT Teknoloji’nin güçlerini birleştirmesiyle hem teknoloji hem de bilişim alanında yenilikçi ve çözüm odaklı hizmetler üreterek globalleşen dünyada fark yaratmayı hedefliyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Bulutistan ve ICT Teknoloji Bilişim Projelerinde Kalite Standartlarını Yükseltecek
  1. Bulutistan ve ICT Teknoloji Bilişim Projelerinde Kalite Standartlarını Yükseltecek için yorumda bulun

    Bulutistan ve ICT Teknoloji Bilişim Projelerinde Kalite Standartlarını Yükseltecek için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bulutistan ve ICT Teknoloji Bilişim Projelerinde Kalite Standartlarını Yükseltecek için ilk yorumu yapabilirsin.