Borusan ile Bilim ve Sanat Dolu 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların hem eğlenmesini hem öğrenmesini amaçlayan Borusan Holding ve Borusan Contemporary, çevrim içi atölyeler düzenledi. #ParlayanYarınlarİçin mottosuyla, bilim ve sanat dolu bir gün geçirmek üzere tasarlanan çevrim içi etkinliklere katılan çocuklar, içlerindeki sanatçı ruhu ortaya çıkarırken merak duygularını da geliştirdi.

Borusan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkuyla geçmesi için farklı yaş gruplarındaki çocuklara özel çevrim içi atölyeler düzenledi.

Parlayan yarınlarımız olan çocuklarımızın 23 Nisan’ı bilim ve sanatla dolu geçirmesi amacıyla, Young Guru Academy (YGA) ve Borusan Contemporary iş birliğinde özel iki atölye etkinliği hazırlayan Borusan, çocuklara eğlenceli olduğu kadar bilgilendirici bir deneyim yaşattı.

Borusan Holding ve Borusan Contemporary Youtube hesaplarından yayınlanan atölyelerde çocuklar, 23 Nisan’ı evde, ebeveynleriyle etkileşim içinde kutlarken atölyelerin eğitici, öğretici ve eğlenceli içerikleriyle keyifli zaman geçirdiler.

Young Guru Academy (YGA) iş birliğiyle, YGA Proje Lideri Didem Çevik tarafından düzenlenen “Bilimle Parlayan Eller Atölyesi” kapsamında çocuklar, kartondan robot el yaparak sorgulama, çözüm getirme ve üretme becerilerini pekiştirirken merak duygularını geliştirdi.

Borusan Contemporary, DC Art’ın kurucusu ve İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali Direktörü Gazi Selçuk önderliğinde düzenlenen “Stencil Baskı Atölyesi” etkinliğinde ise çocuklar bir yandan Mustafa Kemal Atatürk’ü anarken, aynı zamanda içlerindeki sanatçı ruhu ortaya çıkardı.

Çevrim içi olarak düzenlenen ve binlerce çocuğun erişimine sunulan bu atölyeleri, tekrar izlemek isteyenler ya da kaçıranlar, içeriklere Borusan Holding ve Borusan Contemporary YouTube hesaplarından ulaşabilecekler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Borusan ile Bilim ve Sanat Dolu 23 Nisan Coşkusu için yorumda bulun

    Borusan ile Bilim ve Sanat Dolu 23 Nisan Coşkusu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Borusan ile Bilim ve Sanat Dolu 23 Nisan Coşkusu için ilk yorumu yapabilirsin.