Beykoz Belediyesi 3. Fotoğraf Yarışması’nda Ödüller Sahiplerine Kavuşuyor

Beykoz’un binlerce yıllık medeniyet mirasını, tarihi ve kültürel zenginliğini, sosyo-ekonomik yaşantısını, renkli doğa ve insan manzaralarını en güzel karelerle geleceğe taşıyan “Beykoz Belediyesi 3. Fotoğraf Yarışması”nda ödüller sahiplerine kavuşuyor.

Beykoz Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Vakfı (TFV) işbirliğiyle düzenlenen ve geleneksel hale gelen yarışmayla, fotoğraf tutkunları için ilçenin çekim merkezi haline gelmesi, doğal ve tarihi güzellikleriyle yüz yıllar boyunca gözde olan ilçenin ulusal düzeyde tanıtımına katkı sağlanması amaçlandı.

Toplam 126 Bin Ödül

Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların ilçeye odaklandığı, toplam 126 bin TL ödüllü olarak açılan yarışmaya 308 fotoğrafçı, 2 bin 903 fotoğraf gönderdi.

3 kategoride açılan yarışmanın “Foto Öykü” Kategorisi’ndeki birinciliği K. Deniz Kalaycı, ikinciliği Kemal Türk, üçüncülüğü ise Caner Başer kazandı. “Serbest” Kategori’de birinci Sebahattin Özveren, ikinci Neşe Arı, üçüncü ise Mehmet Aslan oldu.

Kurgu Kategorisi’nde Serdar Aydın birinci, Kemal Türk ikinci, Mehmet Ağca üçüncü seçildi.

Beykoz’u en iyi anlatan fotoğrafların sahipleri, 12 Aralık 2021 Cumartesi akşamı saat:19:00’da Kavacık Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.

İncesaz Konseri

Tören öncesinde ödül kazanan ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflardan oluşan Beykoz Belediyesi 3. Fotoğraf Yarışması Sergisi’nin açılışı yapılacak.

Yarışmanın ödülleri, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye Fotoğraf Vakfı yetkilileri ile usta fotoğrafçıların yer aldığı seçici kurul üyeleri tarafından takdim edilecek.

Beykoz Belediyesi, “Foto Öykü Kategorisi”nde birinciye 10.000 TL, ikinciye 8.000 TL, üçüncüye 6.000 TL ödül verecek. Yarışmanın “Serbest Kategorisi”nde birinci 5.000 TL, ikinci 4.000 TL, üçüncü 3.000 TL alacak.

Kurgu kategorisinde birinci 5.000 TL, ikinci 4.000 TL, üçüncü 3.000 TL alacak. Özel ödüller, mansiyon ve sergilenmeye değer ödüllerle toplam 126 bin TL dağıtılacak.

Törenin ardından, İncesaz Grubu sanatseverler fotoğraf severler için konser verecek.

PROGRAM:

Tarih: 11 Aralık 2021 Cumartesi

Saat:19:00 (Sergi Açılışı&Ödül Töreni&Konser)

Yer: Kavacık Yaşam Merkezi

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beykoz Belediyesi 3. Fotoğraf Yarışması’nda Ödüller Sahiplerine Kavuşuyor için yorumda bulun

    Beykoz Belediyesi 3. Fotoğraf Yarışması’nda Ödüller Sahiplerine Kavuşuyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beykoz Belediyesi 3. Fotoğraf Yarışması’nda Ödüller Sahiplerine Kavuşuyor için ilk yorumu yapabilirsin.