Beydağ’da Sıcak Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

Beydağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklaşa Beyköy Mahallesi Kuvayı Milliye yolunda asfalt yama çalışmalarına başladı

Yapılan program dahilinde çalışan ekipler, acil olan bölgelere öncelik vererek asfalt onarım, bakım ve yama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kent genelinde başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, mahallelerde başlatılan deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandırdıklarını ihtiyaç duyulan yollarda asfalt ve yama çalışmaların devam edeceklerini söyledi.

“Yerinde planlı bir çalışma sürdürüyoruz”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Şehrimizin her yerinde planlı bir şekilde, vatandaşımızın memnuniyetini ön planda olacak şekilde çalışmaları sürdürüyoruz. Üst yapıda çözüm bekleyen sorunları bir bir gideriyoruz. Şehir merkezinde yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra şehir merkezimizin dışında kırsal mahallelerimizde ve bağlantı yollarında yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalarla trafik akışını ve yaya ulaşımı daha güvenli kaliteli hale getiriyoruz. Ekiplerimiz İzmir Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle ilçemizin her sokağında adım adım çalışıyor. Beyköy Mahallesi Kuvayı Milliye yolunda asfalt yama çalışması başladı. Vatandaşlarımızla birlikte güçlü bir şekilde şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beydağ’da Sıcak Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor için yorumda bulun

    Beydağ’da Sıcak Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beydağ’da Sıcak Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.