Beyaz Haber Ajansı ile Wbots arasında yeni anlaşma!

Yerel Basın ve Haber Siteleri için haber desteği sunma mottosuyla, 25 Haziran 2020 tarihinde kendi öz kaynaklarıyla dijital dünyaya merhaba diyen Beyaz Haber Ajansı (BHA), haber siteleri için benzersiz bir bot sistemi sunan Wbots ile özel bir anlaşmaya imza attı.

Wbots’tan bot paketi alana Abonelik Ücretsiz

Söz konusu bu anlaşmanın kapsamında Wbots üzerinden bot paketi satın alan site sahiplerine talepleri dahilinde ücretsiz abonelik verilecek. Eşsiz bir fırsat olarak öne çıkan iş ortaklığı sektöre yeni bir soluk getirecek.

BHA – Wbots anlaşmasının Detayları ise şu şekilde;

Wbots firmasından her hangi bir bot paketini yeni satın alanlar veya mevcut yazılım sahipleri talep etmeleri halinde BHA’nın servis ettiği haberleri ücretsiz bir şekilde sitelerinde kullanabilecekler. Site sahipleri veya yöneticileri haberleri kullanmaya başlamak için [email protected] iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirler.

Wbots Hakkında

WBots; içeriklere daha hızlı ve kolay ulaşabilmeniz için sürekli olarak paneli geliştirmekte ve size en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmaktadır.

Wbots; Toplam 8 kategoride, Onlarca botta; Kişiselleştirme (Standardizasyon), Programlama gibi özel modüller ile birlikte değiştirici, spinner, özgünleştirici gibi opsiyonlarla beraber kompleks bir yapı sunmaktadır.

WBots, çeşitli periyotlarla var olan botların bakımını yapar ve talepler doğrultusunda yeni botları sistemine ekleyerek, sürekli güncel kalmaktadır.

Beyaz Haber Ajansı Hakkında

Beyaz Haber Ajansı (BHA) 25.06.2020 tarihinde Yerel Basın ve İnternet Basınını desteklemek amacıyla kendi öz kaynaklarıyla faaliyet göstermeye başlamıştır

BHA haber siteleri ve yerel basın için güncel, doğru ve tarafsız haberleri abonelerine ulaştırmaktadır. BHA ekibinin bu yola çıkarken düşündüğü tek şey dijital gazetecilikle ilgilenenlere destek olabilmek ve ihtiyaç duydukları haber eksikliğini giderebilmektir.

Uzun senelerdir sektörde yer alan BHA ekibi; Sağlıktan Teknolojiye, Gündemden Magazine kadar pek çok haberi abonelerine sunuyor. Basın emekçileri için yeni bir fırsat olarak öne çıkan BHA yerel muhabirler ve basın bülten servislerinden gelen haberleri inceleyerek tarafsız ve doğru haberleri abonelerine ulaştırma görevi üstlenmektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beyaz Haber Ajansı ile Wbots arasında yeni anlaşma! için yorumda bulun

    Beyaz Haber Ajansı ile Wbots arasında yeni anlaşma! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beyaz Haber Ajansı ile Wbots arasında yeni anlaşma! için ilk yorumu yapabilirsin.