Beşiktaş’ta yeni transferler sahne aldı

 

Beşiktaş’a son katılan isimlerden Alexandru Maxim ise MKE Ankaragücü maçında yedek soyundu.

Siyah-beyazlı ekibin ara dönemde transfer ettiği isimlerden Amir Hadziahmetovic ise ilk kez Vodafone Park’a çıktı. Hadziahmetovic, Beşiktaş’a transfer olduktan sonra ilk maçını Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda görev yapmış, Fraport TAV Antalyaspor maçında ise statü gereği forma giyememişti.

Güneş’ten 5 değişiklik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fraport TAV Antalyaspor ile oynanan yakabet erteleme maçının kadrosuna göre bu akşam 5 değişiklik yaptı.

Savunmada Valentin Rosier, Romain Saiss ve Umut Meraş’ın yerine Onur Bulut, Omar Colley ve Arthur Masuaku’ya görev veren Güneş, orta sahada Dele Alli’yi kulübeye çekerek Amir Hadziahmetovic’i sahaya sürdü.

Antalyaspor karşısında forvette görev alan Jackson Muleka ise Vincent Aboubakar’ın sahaya dönmesi üzerine yedek soyundu.

Beşiktaş, ‘Rakip gönüllüleri’ ağırladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesine yardım göndermek için Vodafone Park’ta gönüllülerden oluşan yardım merkezi kuran siyah-beyazlı kulüp, MKE Ankaragücü maçında rakip takım taraftarlarını ağırladı.

Yardım merkezinde gönüllü olarak çalışan diğer takımların taraftarını yakabet giriş maç öncesi anons edilirken, siyah-beyazlı taraftarlar, misafir rakiplerini alkışladı.

Yönetime tepki devam etti

Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşma öncesinde Ahmet Nur Çebi yönetimine tepkisini sürdürdü.

Siyah-beyazlı taraftarlar, takımların sahaya çıkmasından önce “Yönetim istifa” tezahüratı yaparken, stat hoparlöründen yüksek sesle müzik verilmesini de ıslıkla protesto etti.

MKE Ankaragücü kulübesine çevik kuvvet koruması

Sezonun ilk yarısında Ankara’da yaşanan olaylar nedeniyle gergin geçmesi beklenen karşılaşmada İstanbul Emniyet Müdürlüğü de tedbir aldı.

Vodafone Park’ta MKE Ankaragücü yedek kulübesinin arkasındaki tribünün ilk sırasında çevik kuvvet personelinin oturması ve başkent ekibiyle siyah-beyazlı taraftarların arasında tampon oluşturması gözlendi.

Beşiktaşlı taraftarlar ayrıca, rakip futbolcu Atakan Çankaya’ya tepki gösterdi.

Ziya Şengül ve depremzedeler unutulmadı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Fenerbahçeli eski futbolcu Ziya Şengül ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar maç öncesi unutulmadı.

Seremoni önesinde Şengül ve depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Kaynak: Trt Haber

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beşiktaş’ta yeni transferler sahne aldı için yorumda bulun

    Beşiktaş’ta yeni transferler sahne aldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş’ta yeni transferler sahne aldı için ilk yorumu yapabilirsin.