Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan Malkaralılara Yeni Yıl Mejdesi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkaralı vatandaşlarımızın merakla beklediği doğalgaza kavuştuğunun müjdesini 2021 yılının bitimine 1 gün kala verdi.

18 Aralık 2020 tarihinde Camiatik Mahallesi Karaağaç Sokak’taki doğalgaz regülatörü istasyonunda yanan doğalgazın ilk ateşi ilçedeki vatandaşlarımızı mutlu etmiş ve en kısa sürede doğalgaza kavuşacağı günün heyecanını yaşamışlardı.

Koronavirüs salgının yayılması ve yaşanan çeşitli sebeplerden dolayı Zorlu Enerji tarafından 2020-2021 yılı yatırım planlamaları dahilinde ilçemizde yapılması planlanan doğalgaz çalışmaları ertelenmiş veya çalışmaların hızı yavaşlamıştı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için konuyu yakından takip ediyor olması sürecin hızlanmasına ve yeni yılda hemşehrilerimizin doğalgaza kavuşmasına olanak sağladı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada:“ Yeni yıl müjdesi olarak doğalgazın şehrimize geldiğinin müjdesini hemşehrilerimizle mutlulukla paylaşıyorum.

2020-2021 yılı yatırım planlamaları kapsamında Zorlu Enerji tarafından şehrimizde 15 kilometre alt yapı çalışması yapıldı. 15 kilometrelik alt yapı çalışmalarının yapıldığı mahallelerde 500 binaya 500 adet servis kutusu takıldı. Bağlantıların yapıldığı yerlerde son testler yapılarak gazlama çalışmaları gerçekleştirildi. Böylelikle bu akşamdan itibaren Malkara’mız doğalgaza kavuşmuş oldu.

Hemşehrilerimize Hayırlı Ve Uğurlu Olsun

Çalışmaların yapıldığı mahallelerimizde meskenlerinin tesisat çalışmalarını bitirmiş olan hemşehrilerimiz abone işlemlerini başlatabilirler. Yarından itibaren ise abone işlemleri tamamlanmış olan hemşehrilerimiz doğalgaz kullanmaya başlayabilirler.

2022 yılında Zorlu Enerji’nin planlamaları dahilinde şehrimizdeki doğalgaz çalışmaları devam edecek olup, tüm hemşehrilerimizi en kısa sürede doğalgaza kavuşturacağız.

Bizler var gücümüzle çalışıp, havası daha temiz yaşanabilir bir Malkara’yı inşaa etmeye devam edeceğiz.

Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim

Şehrimize doğalgazın gelmesinde emeği geçen siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, kurumlara, derneklere, Zorlu Enerji yetkililerine ve sabırları için hemşehlerimize teşekkür ederim.“ dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan Malkaralılara Yeni Yıl Mejdesi için yorumda bulun

    Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan Malkaralılara Yeni Yıl Mejdesi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan Malkaralılara Yeni Yıl Mejdesi için ilk yorumu yapabilirsin.