Bedri Ataş, Atatürk’e hakaret eden imam hakkında konuştu

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, Atatürk’e hakaret eden imam hakkında, “Nankörsünüz” açıklamasında bulundu.

Ayasofya Camisi’ndeki dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile gerçekleşen icazet töreninde imam Mustafa Demirkan’ın Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik sözleri tepki çekti.
“Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi” kapsamında hafızlıklarını tamamlayan 136 öğrenci, Erdoğan’ın katılımıyla Ayasofya’da düzenlenen programda icazet aldı. Programda imam Mustafa Demirkan, Erdoğan’ın da dinlediği anlarda Mustafa Kemal Atatürk için “zalim ve kafir” ifadelerini kullandı.
Bu duruma tepki gösteren başkan Ataş, “Bu ülkenin kurucusu olan Gazi Mustafa Atatürk’e hakaret edenlere sessiz kalanlarda ondandır. O kişiye ortaklık etmektedirler. Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı şimdi o mihraba çıkıp konuşan ve Atatürk’e hakaret eden bu kişi de orada rahat rahat konuşamayacaktı. Asıl zalimlik bu şekilde konuşabilmektir. Artık din üzerinden insanları kandırmaktan vazgeçin. Atatürk sayesinde ülkemizde halen ezanlar okunduğunu unutmuş olmalısınız. Nankörsünüz…”dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Bedri Ataş, Atatürk’e hakaret eden imam hakkında konuştu için yorumda bulun

    Bedri Ataş, Atatürk’e hakaret eden imam hakkında konuştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bedri Ataş, Atatürk’e hakaret eden imam hakkında konuştu için ilk yorumu yapabilirsin.