Bayrampaşa hamsi ve horonla coştu

Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Hamsi ve Kültür Festivali’nde Başkan Atila Aydıner, vatandaşlara ekmek arası hamsi ikram etti. Festivale yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, İsmail Türüt konseri, horon, kemençe ve tulum gösterileri eşliğinde eğlenerek ikram edilen hamsilerin tadına baktı.

Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Pazartesi Pazarı yerinde Hamsi ve Kültür Festivali düzenledi. Dev tavalarda özenle pişirilen hamsiler, uzun kuyruklar oluşturan on binlerce kişiye dağıtıldı. İsmail Türüt ve Karadenizli sanatçıların sahne aldığı festivale yoğun ilgi gösteren vatandaşlar; horon, kemençe ve tulum gösterileri eşliğinde eğlenerek ikram edilen hamsilerin tadına baktı. Festivale katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de vatandaşlara balık-ekmek ikram etti.

BAŞKAN AYDINER: SEVGİ DOLU YÜREKLERİ BAYRAMPAŞA’DA BULUŞTURDUK

Birlik, bütünlük ve kardeşlik ruhu içinde güzel bir festival düzenlediklerini belirten Başkan Aydıner, “Bugün tonlarca hamsiyi Bayrampaşa’nın güzel insanlarına bir festival ile ikram ettik. Sevgi ve neşe dolu yürekleri Bayrampaşa’da buluşturduk. Bu festival bizim geleneğimiz, yıllardan beri yoğun katılım ile bunu gerçekleştiriyoruz. Rizeli bir başkan olarak böyle güzel bir festivalde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bayrampaşalı bütün hemşehrilerimiz burada. Festivalimizde Karadeniz ezgileri, horon, kemençe ve tulum gösterileri var. Ve en önemlisi birlik, bütünlük ve kardeşlik var. Ben bu güzel atmosferin oluşmasına katkı sunan herkese gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Belediyenin düzenlediği festivalde oldukça eğlenen ve hafta sonunu festivalle geçirmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da Başkan Aydıner’e teşekkür ederek, festivalden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Bayrampaşa hamsi ve horonla coştu için yorumda bulun

    Bayrampaşa hamsi ve horonla coştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bayrampaşa hamsi ve horonla coştu için ilk yorumu yapabilirsin.