Başkan Taner Çakır’dan, Kurban bayramı mesajı

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, Kurban bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çakır, “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir.

Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.

Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Bu vesile ile; Kurban Bayramının Milletimize ve İslâm Alemine hayırlar getirmesini diler, Sevdikleriyle bayram geçirmek isteyen, bu sebeple memleketlerine doğru yola çıkan vatandaşlarımıza trafikte kolaylıklar diliyor kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Başkan Taner Çakır’dan, Kurban bayramı mesajı için yorumda bulun

    Başkan Taner Çakır’dan, Kurban bayramı mesajı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Taner Çakır’dan, Kurban bayramı mesajı için ilk yorumu yapabilirsin.