Başkan Süleyman Sarıbaş, Akşener’i Başbakan yapacağız

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti’nin 4’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle sebebiyle bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti’nin, Meral Akşener liderliğinde 25 Ekim 2017 tarihinde kurulduğunu ifade eden İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, “İYİ’ler hareketi bugün 4 yaşında. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, kuruluşunun üstünden bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile halkın teveccüh gösterdiği bir parti olmuştur. ‘İYİ’liğin bulaşıcı olduğunu her zaman söylüyoruz. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İyi Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. Malatya İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Gece gündüz çalışacağız ve partimizi iktidara taşıyacak, Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Başkan Süleyman Sarıbaş, Akşener’i Başbakan yapacağız için yorumda bulun

    Başkan Süleyman Sarıbaş, Akşener’i Başbakan yapacağız için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Süleyman Sarıbaş, Akşener’i Başbakan yapacağız için ilk yorumu yapabilirsin.