Başkan Semih Şahin yılbaşı gecesi kamu çalışanları ve esnafı unutmadı

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, yılbaşı gecesi görevleri başında olan sağlık emekçileri, polis, itfaiye personeli, belediye işçilerini, taksi durakları, kafe ve restoranları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Başkan Semih Şahin, Bilecik halkının yeni yıl kutlamalarını güven, huzur ve mutluluk içinde geçirmeleri için fedakârca çalışan kamu görevlileri ve esnafı bu yıl da unutmadı. Görevi başındaki kamu çalışanı ve esnafın yeni yılını kutlamak için bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Semih Şahin, ziyaretlerine taksi durakları ile başladı. Gece gündüz evine ekmek götürmek için direksiyon sallayan taksi esnafının yeni yılını kutlayan Başkan Şahin, taksici esnafına yeni yılda bol kazanç diledi.

Ziyaretlerine Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği ile devam eden Başkan Semih Şahin, halkın huzurunu gözeten polis memurlarının yeni yıllarını kutladı, memurlara görevlerinde başarılar diledi. Başkan Şahin’in bir sonraki durağı Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mesailerine aralıksız devam eden sağlık çalışanları oldu. Burada sağlık çalışanlarına verdikleri emeklerden ötürü teşekkür eden Başkan Semih Şahin, Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve belediye işçilerini de unutmadı. Son olarak kafe ve restoran işletmelerini de ziyaret eden Başkan Semih Şahin; “Şehrin gelişmesi, huzurun korunması ve güven ortamının çalışması için özveriyle çalışan herkese teşekkür ediyorum. İyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bıraktık. Umuyorum 2022 her vatandaşımıza mutluluk, sağlık ve huzur getirir. Sıkıntıları atlattığımız, her alanda huzura kavuştuğumuz bir yıl diliyorum. Mutlu yıllar Bilecik!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Başkan Semih Şahin yılbaşı gecesi kamu çalışanları ve esnafı unutmadı
  1. Başkan Semih Şahin yılbaşı gecesi kamu çalışanları ve esnafı unutmadı için yorumda bulun

    Başkan Semih Şahin yılbaşı gecesi kamu çalışanları ve esnafı unutmadı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Semih Şahin yılbaşı gecesi kamu çalışanları ve esnafı unutmadı için ilk yorumu yapabilirsin.