Başkan Saygılı, “İktidar Herkesi Susturma Peşinde”

Geçtiğimiz gün TBMM önünde basın açıklaması yapmak için alana giden Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer partilileri meclis önünde polis barikatı karşılayarak, basın açıklaması yapmasına izin vermedi. Bunun üzerine duruma tepki gösteren partilerle polis arasında kısa süreli bir arbede yaşanırken partililer ve Davutoğlu temiz siyasete dikkat çekmek için beyaz gömlek giyindi.
Kirli Siyasetlerinin Yerini Temiz Siyaset Alacak

Duruma tepki gösteren Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na yapılan bu terbiyesizlik bu ülkenin artık tekelle yönetildiğinin ve sadece onun istekleri doğrultusunda hareket edildiğinin göstergesidir. Bir kişi ne isterse o yapılacak demek demokrasiye aykırıdır. Mevcut iktidar ve partili Cumhurbaşkanı milleti, herkesi susturma peşindedir. Gerçeklerin konuşulmasını önlemek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak ne yaparsanız yapın bu kirli siyasetiniz son bulacak ve ülkemiz milletin de iradesiyle temiz siyaset anlayışına dönecektir” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Başkan Saygılı, “İktidar Herkesi Susturma Peşinde” için yorumda bulun

    Başkan Saygılı, “İktidar Herkesi Susturma Peşinde” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Saygılı, “İktidar Herkesi Susturma Peşinde” için ilk yorumu yapabilirsin.