Başkan Kocaman’ın çocuklarla futbol keyfi

Sporcu kişiliği ve sporcuya verdiği desteklerle dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Dumlupınar Mahallesi’nde miniklerle futbol oynadı.

Kartepe genelinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman bulduğu her fırsatta hemşehrileriyle spor yapmaya devam ediyor. Başkan Kocaman, Dumlupınar Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde incelemesi sonrasında Kartepenin geleceği olan minikler için yapılan futbol sahasını inceledi.

KOCAMAN YEŞİL SAHADA

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Dumlupınar Mahallesi futbol sahasında inceleme yapan Başkan Kocaman, Kartepeli miniklerle futbol oynadı. Sporcu kişiliği ve sporcuya verdiği destekle dikkat çeken Başkan Kocaman, Kartepeli miniklerle futbol oynayarak çocukların neşesine neşe kattı.

FUTBOL SAHASI YEPYENİ OLDU

Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, tarafından 30 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde Dumlupınar Şehit Er Mecit Parkı Futbol Sahası bakım ve tamir kapsamında sentetik çim saha tamiri, bakımı ve yenilenmesi, demir yüzeylerin bakımı ve boyaması, galvenizli kafes tel tamir, gergi teli/halatı montajı, çevre aydınlatması bakımı, kale filelerin montajı yapılarak Kartepelilerin hizmetine sunuldu.

HAYALLERİNİ YAŞAYABİLECEKLERİ BİR KARTEPE

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İlçemiz genelinde yapılan çalışmaları yakından takip etmeye devam ediyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için spor sahalarının yapımı ve düzenleme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Gençlerimizle birlikte olmak hem çok keyifli, hem de onlardan öğrendiğimiz şeylerde oluyor. Dünyaya farklı bir pencereden bakıyorlar. Onların hayalleri, gelecekleri için doğru adımları atmak onları anlamakla, gelecekleri için doğru adımları atmak onları anlamakla, dinlemekle mümkün. En büyük arzum, onlara hayallerini yaşayabilecekleri bir Kartepe bırakmak” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Başkan Kocaman’ın çocuklarla futbol keyfi için yorumda bulun

    Başkan Kocaman’ın çocuklarla futbol keyfi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Kocaman’ın çocuklarla futbol keyfi için ilk yorumu yapabilirsin.