Başkan Atabay, KIDS GYM / FIT GYM’in Açılışını Gerçekleştirdi

Didim Yeni Mahalle’de yapımı gerçekleştirilen Kids GYM / Fit GYM’in açılışı gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan açılış törenine Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay da katıldı.

Geçmişte Didim Tenis Akademisi’ni açarak Didim’i tenisle tanıştıran girişimci Seyhan Heb, son projesini hayata geçirdi. 1-7 yaş arası çocuklara hizmet vermesi amaçlanan Kids GYM ile yoga, pilates ve reformer imkanlarıyla Didimlilere hizmet vermesi hedeflenen Fit GYM, Didim’in merkezinde bulunan Yeni Mahalle Pınar Caddesi’nde hizmete açıldı.

Kids GYM / Fit GYM’in açılış törenine Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülere sahne olan açılış kokteylinde Heb, Başkan Atabay ve Milletvekili Erbay’a merkezde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

“ÇOCUKLARIMIZIN SPORTİF BECERİLERİNİ GELİŞTİREN BİR MERKEZ OLMASINI AMAÇLADIK”

Kids GYM / Fit GYM’de gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi veren Heb, “1-7 yaş arası miniklerimizin sportif becerilerini geliştirmek amacıyla merkezimizi hayata geçirdik. Bu merkezimizde çocuklarımızı doğru sporlara yönlendirmeyi, alanında uzman isimlerden oluşan kadromuzla gelişimlerine destek olmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda aileler özel günlerinde çocukları için burada kutlamalar gerçekleştirebilecek, bakıcılık hizmeti de alabilecek.

Fit GYM tarafımızda ise yoga, pilates ve reformer hizmetlerini vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Yine alanında uzman isimlerden oluşan Fit GYM kadrosu, yetişkin vatandaşlarımızın için hizmet verecek. Vatandaşlarımız merkezimize gelerek doğru yönlendirmeler ile sağlıklı bir şekilde spor yapabilecek. Tüm Didimlileri merkezimize bekliyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Kids GYM / Fit GYM’in açılışını gerçekleştiren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, girişimi nedeniyle Heb’e teşekkür etti ve, “Gerçekten uzun zamandır benim şekillendirmeye çalıştırdığım bir olay vardı, Seyhan bunu yaptı. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız, hepimiz onların en iyi okullarda, sporda ve birçok yan faaliyette başarılı olmasını istiyoruz.

Çocuğun gerçek kabiliyetinin ne olduğunu ölçmek lazım. Sporun hangi dalına yatkın olduğunu bulmamız lazım. Seyhan bu işe el atmış, ben çok önemsiyorum bunu ve kendisine teşekkür ediyorum. Birçok insanın düşünüp yapma yolunda adım atamadığı bir oluşumu hayata geçirdi, cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Zaten kendisi geçmişte de bir tenis kulübünü kentimize kazandırmıştı ama artık öyle değil; en azından ilçemizde Seyhan sayesinde öyle değil” diye konuştu.

“DİDİM HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR”

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın ve Didimli girişimcilerin projeleriyle Didim’in her geçen gün geliştiğini söyleyen CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ise açılış töreninde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Seyhan benim 20 yıllık dostum, kardeşim. Kendisi Muğla’da da önemli işler başardı, bunu diğer illerde de devam ettiriyor. Gördüğüm kadarıyla Didim’de de atılımlar gerçekleştirdi, gerçekleştiriyor. Gençlere, çocuklara, vatandaşlara ulaşmak adına önemli bir projeye imza atmış. Böyle kriz dönemlerinde aslında zor bir iş, kolay değil fakat kendisi yatırımlara devam ediyor. Ben kendisine başarılar diliyorum, spora yapılan yatırımlar çok önemli. Didim, Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay’ın katkıları ile bir marka kent olma yolunda ilerliyor, başkanımıza da bu yüzden teşekkür ediyorum. Bugün açılışı yapılan spor merkezleri ve başkanımızın projeleri ile Didim her gün güzelleşiyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Başkan Atabay, KIDS GYM / FIT GYM’in Açılışını Gerçekleştirdi için yorumda bulun

    Başkan Atabay, KIDS GYM / FIT GYM’in Açılışını Gerçekleştirdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başkan Atabay, KIDS GYM / FIT GYM’in Açılışını Gerçekleştirdi için ilk yorumu yapabilirsin.