“Türk takımları olarak finale damgamızı vurduk”


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tebrik mesajında kadın voleybolunda tarihte ilk kez iki Türk takımının finalde karşılaştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:


“Bu tarihi müsabaka sonunda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi’nde 6’ıncı kez şampiyon olan ve kupayı müzesine götüren Vakıfbank Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Eczacıbaşı Dynavit’i de mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Uzunca bir süredir kararlılıkla uyguladığımız kadın odaklı spor politikamız meyvelerini vermeye başladı. Her branşta kadın sporcularımızın gücüne ve yükselişine tanıklık ediyoruz. Türk takımları olarak finale damgamızı vurduk, Türk bayrağımızı dalgalandırdık. Harikasınız çocuklar! Ülkemize bu gururu yaşatan sporcularımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu yolda sizlere destek olan başta aileleriniz, antrenörleriniz ve idarecileriniz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Trt Haber

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. “Türk takımları olarak finale damgamızı vurduk” için yorumda bulun

    “Türk takımları olarak finale damgamızı vurduk” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak “Türk takımları olarak finale damgamızı vurduk” için ilk yorumu yapabilirsin.