Babalar için en çok akıllı telefon alındı

Babalar Günü’ne hazırladığı özel indirim kampanyasıyla hediye alışverişi yapanların tercihi olan MediaMarkt, bu özel dönemde en çok akıllı telefon, erkek bakım setleri ve kulaklık satışı gerçekleştirdi. Marka, Babalar Günü kampanyası çerçevesinde 15 bin adede yakın kargo gönderimi yaptı

20 Haziran Babalar Günü öncesinde tıraş makinelerinden TV’lere, akıllı saatlerden bilgisayar aksesuarlarına ve akıllı telefonlara kadar pek çok kategoride indirim başlatan MediaMarkt, babalara en çok hangi hediyeler alındığını açıkladı. Bu yıl babalara yine en fazla akıllı telefon alındı. Apple iPhone 11’in başı çektiği hediye sıralamasında yüz, saç ve vücut bakım setleriyle kulaklıklar en fazla tercih edilen diğer hediye alternatifleri oldu.

Babalar Günü için alışveriş yapanların yüzde 55’i erkek olarak kayda geçerken en fazla harcama yapanlar ise 25-34 ve 35-44 yaş aralığındakiler olarak gerçekleşti. Bu yaş grubunu 18-24 ve 45-54 yaş aralığı izledi.

Ciro yüzde 25’in üzerinde arttı

Babalar Günü satışlarıyla ilgili bilgi veren MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım, Babalar Günü sepet ortalamasının mağazalarda 1.334, mediamarkt.comtr’de ise 2.408 lira olduğunu söyledi. “Geçen yılın aynı kampanya dönemine oranla hem mağaza ziyaretlerimizin hem de mediamarkt.com.tr’nin trafiğinin arttığını görüyoruz” diyen Gökyıldırım, yine bu iki dönem karşılaştırıldığında ciroda ise yüzde 25.3’lük bir yükselme elde ettiklerini ifade etti. Yapılan alışverişler doğrultusunda 14 bin 541 adet kargo gönderdiklerini dile getiren Gökyıldırım, bu dönemde en çok satılan hizmetin de TV, tablet ve bilgisayarlar için kullanılan ekran koruyucular olduğunu söyledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Babalar için en çok akıllı telefon alındı için yorumda bulun

    Babalar için en çok akıllı telefon alındı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Babalar için en çok akıllı telefon alındı için ilk yorumu yapabilirsin.