Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 29 Ekim Sergisinin Açılışını Yaptı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” konulu serginin açılışını yaptı. Başkan Çerçioğlu, sergilenen eserlerin sahibi çocukları ve gençleri kutladı.

Başkan Çerçioğlu, Cumhuriyetin kazanımlarını gelecek nesillere aktarabilmek için düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının sergisini açtı. Başkan Çerçioğlu gençleri ve çocukları teker teker kutladı. Gençlerle ve çocuklarla fotoğraf da çekilen Başkan Çerçioğlu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediğimiz yarışmamıza katılan tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Onların Cumhuriyet bilinciyle Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak” ifadelerini kullandı.

Açılışta Başkan Çerçioğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ile CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 29 Ekim Sergisinin Açılışını Yaptı için yorumda bulun

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 29 Ekim Sergisinin Açılışını Yaptı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 29 Ekim Sergisinin Açılışını Yaptı için ilk yorumu yapabilirsin.