Avrupa Futbol Şampiyonası’nın keyfi büyük ekran TV’lerde çıkar

Türkiye’de Süper Lig’in sona ermesiyle futbolseverler gözünü şimdiden Avrupa Futbol Şampiyonası’na dikti. Türkiye A Milli Futbol Takımının da yer aldığı turnuvanın başlamasına kısa bir süre kalırken “Biz de Bu Renklere Gönül Verdik Futbolu Ayağınıza Getirdik!” diyen MediaMarkt’ta 20 Mayıs’a kadar evleri stadyuma çevirecek indirimler başladı.

Her dört yılda bir düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası, 2020 yılında COVID-19 nedeniyle düzenlenemedi ve 2021 yılına ertelendi. Artık başlamasına kısa bir süre kalan turnuva, 60’ıncı yılında Avrupa’nın 12 farklı şehrinde düzenlenecek. Bu büyük heyecana sahne olacak şampiyonayı evden takip etmek isteyenler için de MediaMarkt’ta indirimler başladı. Buna göre Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Avrupa’nın en iyilerinin mücadele edeceği turnuvaya özel televizyonlarda, ses sistemlerinde, bluetooth hoparlörlerde, bilgisayarlarda ve aksesuarlarda indirimler gerçekleştirecek.

Kampanyaya özel teklifler

Samsung 139 ekran Smart Ultra HD 4K LED TV 6999 TL’den, Philips 126 ekran Ambilight Android Smart 4K Ultra HD LED TV 5799 TL’den ve Beats Solo Pro Kablosuz Kulaklık 1299 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca tabletten TV’ye, ses sistemlerinden aksesuarlara futbol heyecanını artıracak birçok yeni indirim ileriki günlerde eklenecek.

MediaMarkt Türkiye’nin Avrupa Futbol Şampiyonasına özel hayata geçirdiği kampanya 18 Mayıs tarihinde başlayacakken 20 Mayıs tarihinde son bulacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Avrupa Futbol Şampiyonası’nın keyfi büyük ekran TV’lerde çıkar
  1. Avrupa Futbol Şampiyonası’nın keyfi büyük ekran TV’lerde çıkar için yorumda bulun

    Avrupa Futbol Şampiyonası’nın keyfi büyük ekran TV’lerde çıkar için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Avrupa Futbol Şampiyonası’nın keyfi büyük ekran TV’lerde çıkar için ilk yorumu yapabilirsin.