Atasun Optik, Optisyenlik Burs Programı İle Sektörün Geleceğine Katkıda Bulunmaya Devam Ediyor

Atasun Optik’in geçtiğimiz yıl başlattığı Optisyenlik Burs Programı, bu sene de devam ediyor. Optisyenlik mesleğini geliştirmek ve sektörün geleceğine katkıda bulunmak üzere hayata geçirilen program kapsamında bursun yanı sıra eğitimler, seminerler ve staj imkanlarıyla gençlere destek veriliyor.

Atasun Optik, toplumsal faydayı odağına alarak hayata geçirdiği Optisyenlik Burs Programı ile bu sene de öğrencilerin eğitimine destek oluyor. Hem optisyenlik mesleğini geliştirmeyi hem de sektörün geleceğine katkı sunmayı amaçlayan program kapsamında başvurular, Şubat ayının sonuna kadar yapılabiliyor.

Programa katılmaya hak kazanan öğrenciler, bursun yanı sıra kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak seminerlere veya kurum içi eğitimlere katılabilirken, staj imkanlarından da yararlanabiliyor.

“Nitelikli istihdam gücü yaratmak için çalışıyoruz”

Sektörün gelişimine katkı sağlamayı en önemli öncelikleri arasında gördüklerini vurgulayan Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın, konuyla ilgili şunları söyledi: “Atasun Optik olarak, iyi görme iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonumuzla ilerlerken, artı değer yaratan yenilikçi uygulamaları da hayata geçiriyoruz. Sektörün öncü markalarından biri olarak, optisyenlik mesleğinin geleceğine değer katmak ve bu alanda gençleri desteklemek için çalışıyoruz. Buradan yola çıkarak, nitelikli istihdam gücü yaratmak için geçtiğimiz yıl Optisyenlik Burs Programımızı başlattık. Bunun yanı sıra seminerler, eğitimler ve staj imkanlarıyla çalışma hayatına hazırlıklı olmaları için destek verdik. Ayrıca bursiyerlerle online görüşme yoluyla bir araya gelerek, merak ettikleri soruları yanıtladık. Bu sene de daha fazla öğrenciye ulaşma amacıyla programımıza aynı hızla devam edeceğiz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • Atasun Optik, Optisyenlik Burs Programı İle Sektörün Geleceğine Katkıda Bulunmaya Devam Ediyor
  1. Atasun Optik, Optisyenlik Burs Programı İle Sektörün Geleceğine Katkıda Bulunmaya Devam Ediyor için yorumda bulun

    Atasun Optik, Optisyenlik Burs Programı İle Sektörün Geleceğine Katkıda Bulunmaya Devam Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Atasun Optik, Optisyenlik Burs Programı İle Sektörün Geleceğine Katkıda Bulunmaya Devam Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.