Artan Dünya Nüfusunu Beslemek İçin Bayer Dünyanın Dört Bir Yanındaki Gençleri Sanal Bayer Youth Ag Summit’e (Gençlik Tarım Zirvesi) Başvuru Yapmaya Davet Ediyor

İki yılda bir düzenlenen 5. Bayer Youth Ag Summit’e başvurular başladı. Değişim yaratan fikirlerini hayata geçirmek isteyen genç liderlerin, gıda güvenliği ve küresel tarım için sürdürülebilir çözümler geliştirmek üzere birlikte çalıştığı Youth Ag Summit ilk kez dijital platformda gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yılki genç liderler farklı bir deneyim yaşayacak. Bu yılki forum için Bayer ile forumun resmi küresel ortağı olan BM Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı (SKÇA), teknoloji şirketi Babele ile iş birliği içerisinde gençlerin girişimcilik ve liderlik becerilerini geliştirmeye devam edeceği YAS University adlı sanal bir fikir kuluçka merkezini Kasım ayındaki zirvenin devamında hayata geçirecek. 10 haftalık süreç boyunca gençler; mentorlardan destek alarak “Değişim İçin Gelişim” proje konseptlerini geliştirecek.

Birleşmiş Milletler dünya nüfusunun 2050 yılına kadar 9,7 milyara ulaşacağını ve bu nüfusun gıda güvenliği sorunlarıyla karşı karşıya kalacağını tahmin ediyor. “Aç Bir Gezegeni Beslemek” temasıyla düzenlenecek olan Youth Ag Summit’e seçilen 100 genç, Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nden (SKH’ler) yola çıkarak bu soruna çözümler geliştirmek için çalışacak.

Bayer AG Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Ürünleri Bölüm Başkanı Liam Condon: “Genç liderlerin daha sağlıklı bir gıda ve tarım sistemi geliştirmesi gerektiğine inanıyoruz. Youth Ag Summit 2021’deki çalışmaları sayesinde genç liderler; networklerini genişletecek, yeni beceriler ve bilgilerle güçlenecek, harekete geçme konusunda ilham alacaklar” dedi.

Kişisel, profesyonel ve akademik olarak tarım, uluslararası kalkınma, gıda güvenliği, biyoteknoloji ve/veya çiftçilikle ilgilenen 18-25 yaş arasındaki tüm gençler,

Youth Ag Summit’e youthagsummit.com adresi üzerinden başvuru formunu doldurarak ve 3 dakikalık video sunumlarını göndererek başvurabilir. Ayrıca; programla ilgili daha detaylı bilgiyi Twitter’da #AgvocatesWithoutBorders’ı ve YAS Instagram hesabı olan Youth Ag Summit’i (@youthagsummit) takip ederek edinebilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Artan Dünya Nüfusunu Beslemek İçin Bayer Dünyanın Dört Bir Yanındaki Gençleri Sanal Bayer Youth Ag Summit’e (Gençlik Tarım Zirvesi) Başvuru Yapmaya Davet Ediyor
  1. Artan Dünya Nüfusunu Beslemek İçin Bayer Dünyanın Dört Bir Yanındaki Gençleri Sanal Bayer Youth Ag Summit’e (Gençlik Tarım Zirvesi) Başvuru Yapmaya Davet Ediyor için yorumda bulun

    Artan Dünya Nüfusunu Beslemek İçin Bayer Dünyanın Dört Bir Yanındaki Gençleri Sanal Bayer Youth Ag Summit’e (Gençlik Tarım Zirvesi) Başvuru Yapmaya Davet Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Artan Dünya Nüfusunu Beslemek İçin Bayer Dünyanın Dört Bir Yanındaki Gençleri Sanal Bayer Youth Ag Summit’e (Gençlik Tarım Zirvesi) Başvuru Yapmaya Davet Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.