Ankara’da CHP’liler Anıtkabir’e Yürüdü

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yılı tüm yurtta olduğu gibi Ankara’da da coşkuyla kutlandı. Törenler kapsamında CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından 12.30’da Ulus’ta bulunan Atatürk Anıtına çelenk konularak ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin aziz hatırasına saygı duruşu düzenlendi.

Cumhuriyet Bayramımızın coşkusu akşam düzenlenen meşaleli yürüyüş ile başkentliler bir araya geldi. CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Ulus Atatürk Heykeli önünden başlayan ‘Meşaleli Cumhuriyet Yürüyüşü’ saat 18.00’de başladı. Ankaralıların yoğun katılımının gözlediği meşaleli yürüyüşte halk Anıtkabir’e coşkuyla yürüdü.

Yürüyüşe CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara Milletvekilleri, Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş, İlçe Belediye Başkanları, CHP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ve geniş halk kitleleri katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Ankara’da CHP’liler Anıtkabir’e Yürüdü için yorumda bulun

    Ankara’da CHP’liler Anıtkabir’e Yürüdü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Ankara’da CHP’liler Anıtkabir’e Yürüdü için ilk yorumu yapabilirsin.