Anadolu Hayat Emeklilik’e Müşteri İlişkilerinde “Mükemmellik Derecesi”

Anadolu Hayat Emeklilik, uluslararası saygın sertifikasyon kuruluşlarından biri olan İsviçre merkezli ICERTIAS Uluslararası Sertifikasyon Birliği’nin düzenlediği “Müşterilerin Dostu” sertifikasyon programında, “Mükemmellik” derecesiyle ödüllendirildi.

Müşterileri ile temas ettiği her alanı sürekli geliştiren ve iyileştiren Anadolu Hayat Emeklilik, müşteri ilişkileri yönetimindeki başarısını bu yıl da ICERTIAS Uluslararası Sertifikasyon Birliği “Müşterilerin Dostu” ödülü ile taçlandırdı. İsviçre merkezli uluslararası saygın bir sertifikasyon kuruluşu olan ICERTIAS tarafından ödüllendirilen Anadolu Hayat Emeklilik, bu ödülü Türkiye’den alan ilk şirket olma unvanını da taşıyor. Şirket hayata geçirdiği müşteri odaklı çalışmalarıyla 2017 yılından bu yana düzenli olarak bu sertifikasyona layık görülmekte, başarı puanını sürekli yükseltmektedir.

“Müşterilerin Dostu” sertifikasyon programında bağımsız bir araştırma yöntemiyle, şirketleri; itibar, güven, kullanıcı deneyimi ve iletişim olmak üzere 4 ana başlık altında inceleyen ICERTIAS, her bir konu başlığında alt gruplara ayrılan detaylı analiz ve değerlendirmelerde bulunuyor. ICERTIAS, bu araştırmaların sonucunda 5 tam puan üzerinden 4,6 yüksek başarı puanı alan Anadolu Hayat Emeklilik’i, global çapta sınırlı sayıda şirketi bu seviyeye layık gördüğü, “Mükemmellik” derecesiyle ödüllendirdi.

Müşteri memnuniyeti, hizmet ve yönetim kalitesi gibi konuların öncelikli odak noktalarını oluşturduğunu açıklayan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Yılmaz Ertürk, ICERTIAS Uluslararası Sertifikasyon Birliği gibi saygın ve bağımsız bir sertifikasyon kuruluşu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu müşteri ilişkilerinde yakaladıkları kalite standardının böyle bir ödüle layık görülmesinden dolayı gurur duyduklarını ifade etti. Pandemi gibi zorlu koşulların yaşandığı bir dönemde müşteri memnuniyetini korumak ve iyileştirmek için azami özen göstermeye devam ettiklerini söyleyen Ertürk, “Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için dijital kanalların gelişimine çok daha fazla ağırlık verdik. Salgın süresince değişen müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni dijital ürün ve hizmetleri müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam ettik. İşlem ve operasyonlarımızda devamlılığı esas alan faaliyetlerimizle, her koşulda kesintisiz olarak çalışmayı sürdürdük. Bu çabalarımızın global platformlarda da ödülle karşılık bulmasından memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Anadolu Hayat Emeklilik’e Müşteri İlişkilerinde “Mükemmellik Derecesi”
  1. Anadolu Hayat Emeklilik’e Müşteri İlişkilerinde “Mükemmellik Derecesi” için yorumda bulun

    Anadolu Hayat Emeklilik’e Müşteri İlişkilerinde “Mükemmellik Derecesi” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Anadolu Hayat Emeklilik’e Müşteri İlişkilerinde “Mükemmellik Derecesi” için ilk yorumu yapabilirsin.