Ana Shine; albümünde 4 mevsim aşkı anlattı

Gucci, Armani, Dolce & Gabbana gibi markalar için uzun dönem modellik yapan Ana Shine, modelliği bırakarak en büyük hayali olan müzisyenliğe doğru ilk adımını attı. İlk albümü “Four Seans of Love” bu yıl tüm dijital platformlarda yerini aldı. Albümde Celine Dion, Spice Girls gibi dünyaca ünlü yıldızlarla işbirliği yapan söz yazarı, yapımcı Eliot Kennedy ile çalışan Ana Shine, 14 şarkıdan oluşan bu albümünü şu şekilde özetliyor: “Bu albümde aşkın dört evresinden bahsetmek istedim. Her mevsim, farklı bir aşk evresini temsil ediyor. Bahar, aşkın çiçek açtığı ilk aşamayken; yaz, aşkın yoğun ve tutkulu olduğu ikinci aşamayı temsil ediyor. Sonbahar, şüphe duymaya başladığınız üçüncü aşama oluyor ve nihayet kış, âşık olduğumuz dördüncü aşama anlamına geliyor. Genellikle en zor aşama budur. Birini sevdiğinizde, kendinizin daha iyi bir versiyonu olmak istiyorsunuz. Sevgi, size uçmanız için kanatlar veriyor. Bu albümle iletmek istediğim ana mesaj, âşık olmaktan korkmayın; ânı yaşayın.”

TÜRKİYE’YE GELECEK

İlk albümü “Four Seans of Love” ile Türk prodüktörlerin dikkatini çeken Rus şarkıcı Ana Shine, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek projeleri değerlendirecek. Türkiye’yi çok sevdiğini ve Türkiye’de de farklı projeler yapabileceğinin sinyalini veren Ana Shine, şaşırtacak sürprizler yapacağının sinyallerini verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Ana Shine; albümünde 4 mevsim aşkı anlattı için yorumda bulun

    Ana Shine; albümünde 4 mevsim aşkı anlattı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Ana Shine; albümünde 4 mevsim aşkı anlattı için ilk yorumu yapabilirsin.