Akbank’tan kazandıran WinWin Hesap!

Akbank’ın sunduğu yeni mevduat ürünü WinWin Hesap, müşterilerin vadesiz hesaplarından yaptıkları EFT/havale, kira, site aidatı, fatura, bağış, eğitim gibi ödeme işlemleri ve banka kartından yapılan alışveriş harcamaları ile birikimlerine ek faiz kazandırıyor.

Yenilikçi ürün ve hizmetler ile geleceğin bankacılık deneyimini sunan Akbank, birikim yapmak isteyen müşterileri için yeni bir ürünü hayata geçirdi. Akbank Mobil üzerinden WinWin Hesap açan müşteriler artık yaptıkları harcamalar ve ödemeler ile mevcut faizlerini yükseltme imkanına sahip oluyor.

Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz “WinWin Hesap sahibi müşteriler, birikim tutarları çok yüksek olmasa ve ilgili ay içinde ödeme işlemi gerçekleşmese de 16,50 gibi yüksek bir faiz oranından yararlanabiliyorlar. Üstelik bu oran hesaba günlük işlediğinden müşterilerimizin aylık kazancını artırıyor. Bu faiz oranını daha da yükseltmek isteyen müşterilerimiz, ay boyunca vadesiz hesaplarından yapacakları ödeme ve banka kartından yapacakları harcama tutarlarına göre, WinWin Hesap ortalama bakiyesi üzerinden bir ek faiz hak ediyor, faiz tutarı sonraki ayın ilk iş gününde toplu olarak hesaplarına yansıyor. Sonuçta rutin bankacılık ödemeleriniz ile finansal işlemleriniz WinWin Hesap ile ek faize dönüşüyor ve hesabınızın oranını 18,00’e kadar yükseltmek mümkün oluyor.” dedi.

“Ödemelerle de kazandırıyoruz”

Otomatik fatura talimatı ve düzenli ödeme işlemlerinde ek faiz fırsatı sunan WinWin Hesap ile ilgili Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce “Akbank Mobil’de müşterilerimize birçok yenilikçi ürün sunarak onların finansal hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Müşterilerimizin Akbank Mobil’den açabilecekleri WinWin Hesap da bu vizyonumuzu yansıtan en yeni ürünümüz. Müşterilerimiz hesaplarını açtıktan sonra yine Akbank Mobil’den güncel faiz oranlarını, ek faiz kazanmak için yapmaları gereken finansal işlem tutarını ve hatta geçmiş işlemlerine göre onlar için önerdiğimiz işlemleri son derece yalın ekranlarla görüntüleyebiliyor, kazançlarını yönetebiliyor. Önümüzdeki dönemde de Akbank Mobil’de ayrıcalıklı hizmetler sunmaya, Akbanklı müşterilerimize mükemmel bankacılık deneyimini yaşatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Akbank’tan kazandıran WinWin Hesap! için yorumda bulun

    Akbank’tan kazandıran WinWin Hesap! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Akbank’tan kazandıran WinWin Hesap! için ilk yorumu yapabilirsin.