AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajla kutladı. “Cumhuriyet Nedir?” başlığıyla başlayan videoda Bornova’nın çeşitli noktalarında ve AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nda; gazi, işçi, genç, yaşlı, kadın, erkek, birçok Bornovalının, kendilerinin gözünden Cumhuriyeti ifade eden cümlelerine yer verildi.

Başkan Güldoğan’ın twitter hesabından yapılan paylaşımda, 28 Ekim Cuma günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “AK Parti Türkiye Yüzyılı Tanıtım Toplantısı”nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan vizyon belgesine de vurgu yapıldı.

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı sosyal medya hesapları ile İlçe Başkanı Güldoğan’ın sosyal medya hesaplarınca paylaşılan iletilerde:

“Türkiye Yüzyılı vizyonu ile asırlık projelerin miladı olan bugünde, Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Başta Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu topraklar için canını, kanını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi anıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Videonun sonunda ise kutlama mesajını aktaran Başkan Güldoğan:

“Cumhuriyet 15 Temmuzdaki halk direnişidir. Cumhuriyetimizi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Tüm Bornovalı hemşerilerimizin ve aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
  1. AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması için yorumda bulun

    AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması için ilk yorumu yapabilirsin.