Açelya Devrim Yılhan, Tertemiz Bir Dünya İçin Çocuklara Seslendi

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, ‘Dünya Bizim Evimiz’ podcast serisinin 10. bölümünde atıkları odağına alıyor ve tüm çocuklara daha temiz, daha sağlıklı bir dünya için neler yapılması gerektiğini keyifli, eğitici bir oyunla anlatıyor.

‘Atıkların Ayrıştırılması’ adlı yeni bölümünde ünlü oyuncu Açelya Devrim Yılhan da seslendirmesiyle karşımıza çıkıyor. Projeye destek veren Yılhan, ‘Tavuk’ karakterleriyle çocuklara atıkların ayrıştırılmasının neden önemli olduğunu anlatıyor. Çocuklara seslenmekten mutluluk duyduğunu belirten Yılhan; “Çocuklar birçok yetişkinden daha duyarlı. Çoğu okullarında, kağıtların, plastiklerin, camların, metallerin ayrıştırılmasına katkı sağlamaktan keyif duyuyor.

Ve bunu oldukça bilinçli yapıyor. Ne mutlu ki duyarlı ve bu konuda öğrenmeye açık, meraklı bir nesil yetişiyor. Biz yetişkinlerin görevi, her fırsatta onlara örnek olmak ve öğretmek. Bu oyun da bu nedenle benim için çok anlamlı” dedi. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu iş birliği ile geleceğin kahraman çocuklarına seslenen ‘Dünya Bizim Evimiz’ podcast serisi, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun Spotify’daki kanalından ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Açelya Devrim Yılhan, Tertemiz Bir Dünya İçin Çocuklara Seslendi için yorumda bulun

    Açelya Devrim Yılhan, Tertemiz Bir Dünya İçin Çocuklara Seslendi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Açelya Devrim Yılhan, Tertemiz Bir Dünya İçin Çocuklara Seslendi için ilk yorumu yapabilirsin.