ABD’ye Açılan Repzone’dan Dünyanın Her Yerine Global Pos Veri Toplama Hizmeti

ABD’ye Açılan Repzone’dan Dünyanın Her Yerine Global Pos Veri Toplama Hizmeti

Bilgera Yazılım tarafından geliştirilen “Repzone” platformu, Koronavirüs salgının etkisinin sürdüğü tüm sektörler için yapay zeka teknolojisini kullanarak, verimliliği artıran hizmetler sunuyor. Çok kanallı B2B ticaret platformu “Repzone”, satış ekibi otomasyonu, perakende yönetimi, B2B e-ticaret ve rota takip gibi imkanların yanı sıra, Global Pos Satış Veri Toplama özelliğine de sahip.

2007’de Türkiye’nin dünyada öncü yazılım şirketleri arasında yer alması hedefiyle kurulan Bilgera Yazılım, tasarladığı yapay zekadan faydalanan bulut tabanlı “Repzone” platformu saha satış otomasyonu ve veri toplamanın çok ötesinde, pazar ihtiyaçlarına paralel olarak “B2B”, çoklu kanal ile global veri toplama gibi ek özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Uygulama, özellikle Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin devam ettiği bu günlerde Global Pos veri toplama özelliğiyle öne çıkıyor.

Repzone Satış Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü Ayhan Sivri, Global Pos veri toplama hizmetinin salgın şartlarında şirketlere sahadan veri edinme ve bunların analizi konusunda çok önemli avantajlar sağladığını belirtiyor. Salgın döneminde alınan tedbirler doğrultusunda saha personellerinin faaliyetlerinde oluşan ziyaret kısıtlamalarının sorumlu oldukları satış noktalarından alınan stok, satış v.b. verilerin azalmasına neden olduğunu belirten Ayhan Sivri, bu eksikliğin satış kanallarının ticari paketlerinden (ERP) sağlanacak olan entegrasyonlar aracılığıyla bu verilerin toplanmasında firmalara çözüm sağladıklarını belirtmektedir.

B2B TİCARET PLATFORMU OLARAK GENİŞ HİZMETLER SUNUYORUZ

P&G ve ABD’de start-up şirketlerindeki tecrübesinin ardından, Bilgera Yazılım’ı kuran Umut Sevin, platformda Mobil CRM, Mağaza İçi Etkinlik, Global POS veri toplama yapılabildiğini de sözlerine ekleyerek, firmalara sundukları desteği, “Saha operasyonu olan tüm firmalara değer katıyoruz. Su anda çoklu kanal B2B ticaret platformu olarak sunulan platformda Mobil CRM, Mağaza İçi Etkinlik, Saha Satış Otomasyon, B2B, Global POS (satış/stok) verisi toplama yapılabiliyor. Saha veri toplama, denetim ekipleri dinamik olarak tasarlanabilen formlar üzerinde resim, video, imza destekli olarak veri giriş imkanları da sağlanıyor. Saha satış ekipleri tüm saha satış surecini uçtan uca platform üzerinden yürüyor. Müşteriler siparişlerini B2B platformumuz üzerinden girebiliyor. Bölgesel distribütör ve büyük perakende noktalarının satış verileri sisteme aktarılıyor” sözleriyle anlatıyor.

SALGIN DÖNEMİNDE SAHADAN VERİ TOPLAMA KOLAYLIĞI

Repzone Satış Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü Ayhan Sivri ise Global Pos veri toplama hizmetinin Türkiye ve global ölçekte şirketlere sunulduğunu vurguluyor. Bu sayede sahadan veri toplama ve analiz ile raporlama işlemlerinin salgın şartlarından da devam edebildiğini belirten Sivri, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Global Pos Veri Toplama hizmetiyle müşterilerin ticari paketlerinden stok, satış verilerini belirlenen periyotlarla Repzone platformuna alıyoruz ve bu verilere sağlanan analiz ile raporlarla müşterilerimize çözümler sunuyoruz. Dolayısıyla hem B2B platformuyla hem de Global Pos ile pandemi döneminde yaşanan sahadan veri edinilmesi, bunların anlamlı hale getirilmesi ve raporlanmasında yaşanan eksikliği bu şekilde kapatıyoruz.”

SAHA VE VERİ: UÇTAN UCA KONTROL

Ayhan Sivri sözlerine şunları ekledi: “Satış ve dağıtım kanalı bulunan tüm firmaların distribütörlerine ait satış verilerini direkt olarak bayilerin kullanmakta olduğu ticari paketlerden veya 3. Parti entegrasyonlar üzerinden elektronik ortamda toplayan bir çözüm olan Global Pos Veri Toplama özelliği ile B2B Ticaret platformunda veri toplama, analiz ve uçtan uca kontrol etme gibi faydalar sunarak müşterilerimize değer katıyoruz. Verilerin merkezi iş zekası platformuna aktarılması, işlenmesi ve analiz edilmesi ile B2B ticarette yeni bir döneme kapı açıyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. ABD’ye Açılan Repzone’dan Dünyanın Her Yerine Global Pos Veri Toplama Hizmeti için yorumda bulun

    ABD’ye Açılan Repzone’dan Dünyanın Her Yerine Global Pos Veri Toplama Hizmeti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ABD’ye Açılan Repzone’dan Dünyanın Her Yerine Global Pos Veri Toplama Hizmeti için ilk yorumu yapabilirsin.